Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tanssillisen voimistelun kilpailukauteen muutoksia
22.03.2021

Tanssillisen voimistelun kilpailukauteen muutoksia

Koronavirustilanne on aiheuttanut poikkeusjärjestelyjä koko tanssillisen voimistelun kilpailukauden ajan. Kilpailuja on toteutettu hypridimallina ja kokonaan virtuaalisesti. Lyhyellä varoitusajalla kilpailuja on jouduttu myös perumaan ja siirtämään muuttuneiden koronamääräysten vuoksi. Voimisteluliitto pitää kilpailukalenteria ajan tasalla Kisanetissä. Koronatilanne on edelleen hyvin haasteellinen ja arvaamaton monilla alueilla Suomessa.

 

Tanssillisen voimistelun Cup-kilpailut

Edellä mainituista syistä tanssillisen voimistelun Cup 4. siirtyy huhtikuun loppupuolelle lauantaihin 24.4.21. Järjestävänä seurana on Jyväskylän Naisvoimistelijat.

Cup-sarjan pisteet ja tulokset lasketaan normaalisti sääntöjen mukaan. Tanssillisen voimistelun Cup-kokonaiskilpailun tulokseen lasketaan kolmen parhaan kilpailun tulos neljästä mahdollisesta. Cup-mestaruudet ja –sijoitukset voidaan jakaa vain joukkueille, joilla on vähintään kolme osallistumista kauden kilpailuihin.

 

Tanssillisen voimistelun mestaruuskilpailut

Tanssillisen voimistelun mestaruuskilpailut siirtyvät vuodella eteenpäin kevääseen 2022. Tällöin on jo hyvin mahdollista, että kilpailut voidaan järjestää normaalimmissa olosuhteissa eikä tämän kauden malliin pienimuotoisena virtuaalikisana. Ensimmäiset tanssillisen voimistelun mestaruuskilpailut ansaitsevat arvoisensa puitteet, paljon osallistuvia joukkueita ja runsaasti yleisöä. Osallistuvien joukkueiden kannalta on myös ensiarvoisen tärkeää, että kaikilla voimistelijoilla olisi yhtäläinen mahdollisuus harjoitella kauden aikana säännöllisesti lähivalmennuksessa.

 


 

Voimistelu liikuttaa. Myös seuraavat 125 vuotta

 

Jo yli 125 vuoden ajan voimistelu on tarjonnut erilaisia polkuja liikunnallisesta elämäntavasta huippu-urheiluun. Voimistelun 125-vuotisjuhlavuosi on jokaisen voimistelijan juhla, joka huipentuu kesäkuussa 2022 Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan. Varmista, että sinunkin seurasi on mukana juhlavuoden huipennuksessa. Onhan seurastanne ilmoitettu jo Gymppi-yhteyshenkilö?

Nyt on aika juhlia. Osallistu juhlavuoteen jakamalla sosiaalisessa mediassa oma voimisteluliikkeesi, temppusi tai tervehdyksesi #onnittelutemppu #voimistelu125

Suomalaisen voimistelun 125-vuotista liittotaivalta juhlitaan yhdessä Suomen Voimisteluliiton, Finlands Svenska Gymnastikförbond FSG:n ja Suomen Työväen Urheiluliiton TUL:n kanssa.

Haku