Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun vuoden 2024 tuomarikoulutukset
13.12.2023

Rytmisen voimistelun vuoden 2024 tuomarikoulutukset

Tule mukaan tammikuussa 2024 järjestettäviin rytmisen voimistelun tuomarikoulutuksiin sekä huhtikuun tuomariseminaariin.

Tuomarikoulutukset

Tuomarikoulutukset ovat viimeiset ennen Olympiadin ja sääntöjen vaihdosta. Tammikuun 2024 jälkeen seuraavat tuomarikoulutukset pidetään vuoden 2025 aikana. Aloita tuomaripolkusi tasolta 3 (E-suoritus) tai jatka etenemistä seuraavalle tasolle.

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä 9.1.2024 mennessä.

27.-28.1.2024 Taso 3 (E-suoritus), Helsinki
Koulutus on rytmisen voimistelun tuomarijärjestelmän ensimmäinen koulutus. Koulutus on 1,5 päiväinen ja siihen kuuluvat teoriakoe ja käytännön koe. Tuomarin tulee olla vähintään 15-vuotias.

Koulutuksen käyneet ja kokeen hyväksytysti suorittaneet III – tason E–tuomarit voivat arvostella E–osa-aluetta yksilöiden, joukkueiden sekä duo/triojen A-, B- ja C-tason kilpailuissa kaikissa kilpailusarjoissa.

27.-28.1.2024 Taso 2, Helsinki
Tason II tuomarit voivat arvostella kaikkia osa-alueita kaikissa kansallisissa kilpailuissa (pl. SM-kilpailut ja arvokilpailukarsinnat). Tuomarikurssin pituus on 2 päivää ja kurssiin kuluu kirjallinen teoriakoe ja käytännön koe. Tuomarin tulee olla vähintään 15-vuotias.

27.-28.1.2024 Taso 1, Helsinki
Tason I tuomarit voivat arvostella kaikkia kansallisia kilpailuja, mukaan lukien SM-kilpailut ja arvokilpailukarsinnat sekä niitä kansainvälisiä kilpailuja, joihin ei vaadita FIG:n Brevet-tuomarikorttia. Tuomarikurssin pituus on 2 päivää ja kurssiin kuuluu sekä kirjallinen teoriakoe että käytännön koe. Tuomarin tulee olla vähintään 18-vuotias.

Tuomari- ja valmentajaseminaari

4.4.2024 Tuomari- ja valmentajaseminaari (etä)

Tuomariseminaari yksilöiden eri osa-alueiden arvostelusta klo 19.15-21.00 painotuksena tulevat SM – kilpailut. Ilmoittautuminen 21.3.2024 mennessä.

Luvassa käytännön esimerkkejä ja harjoittelua, vastauksia kysymyksiin ja keskustelua uuden olympiadin sääntöjen tarkennuksista. Sopii myös valmentajille. SM – kilpailuun ja arvokilpailukarsintoihin kutsutuille tuomareille seminaari on pakollinen ja maksuton. Ilmoittautuminen tulee kuitenkin tehdä eTaikaan.

 

Kuva: Milla Vahtila

Vastuullisesti tuomarina -verkkokoulutus

Tuomari, olethan suorittanut Voimisteluliiton Vastuullisesti tuomarina – verkkokoulutuksen?
Koulutuksen suorittaminen tullaan tarkistamaan kilpailujen tuomari-ilmoittautumisen yhteydessä Kisanetissä 1.1.2024 alkaen. 

Lue lisää

Haku