Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun tuomarikoulutukset tammikuussa
15.12.2022

Rytmisen voimistelun tuomarikoulutukset tammikuussa

Rytmisen voimistelun kevään tuomarikoulutukset järjestetään Helsingissä 27.-29.1.2023. Ilmoittautuminen tehdään koulutuskalenterin kautta 12.1.2023 mennessä. 

27.-28.1.2023 tuomarijärjestelmän ensimmäinen koulutus, III – taso, E – koulutus (execution eli suoritus). Koulutus on tarkoitettu kaikille uusille tuomareille sekä vuoden 2022 aikana vain III – tason Startti 1 – koulutuksen suorittaneille tuomareille.

27.-29.1.2023 II – tason koulutus on tarkoitettu vuoden 2022 aikana III – tason kokonaan suorittaneille tuomareille (Startti 1 ja 2). Mikäli tuomari ei osallistu II – tason koulutukseen, ovat E – ja DB – kortit voimassa myös 1.1.2023 (kaikki vaadittavat osa-alueet on suoritettu 2022 koulutuksissa).

27.-29.1.2023 I – tason koulutus on tarkoitettu nykyisille II – tason tuomareille.

Huomioitavaa:
  • Ennen tuomarikoulutukseen osallistumista, tulee tuomarilla olla arvosteltuna Tuomariohjesäännön mukainen määrä kilpailuja (tuomarina/varjotuomarina).
  • III – tason Startti 1 – tuomarin tulee toimia seuraavasti, jotta tuomarikortti pysyy voimassa:
    • tuomarin kannattaa osallistua tammikuussa E – koulutukseen (execution, suoritus) kuten uudet tuomarit ja suorittaa E – tuomarikortti.
    • tuomarin kannattaa lisäksi täydentää tammikuun tuomarikoulutuksen yhteydessä joukkueiden ja duojen/triojen DB – osa-alue, jonka jälkeen tuomari voi arvostella myös DB – osa-aluetta. Ilman täydennystä ei III – tason Startti 1 – kortilla voi arvostella 1.1.2023 alkaen. Tuomareita (III-taso, Startti 1), joita tämä kohta koske, pyydetään olemaan yhteydessä lajipäällikköön sähköpostitse ennen ilmoittautumista (sovitaan ilmoittautumiskäytännöstä). 

Mikäli tuomarikoulutuksiin osallistumisesta tai III- tason Startti 1 ja 2 – tuomarikorttien tasojen säilymisestä on kysymyksiä, laitattehan viestiä lajipäällikölle sähköpostiin.

Muut koulutukset:

Kaikkien tuomareiden tulee suorittaa myös Vastuullisesti tuomarina – koulutus, joka on verkkokoulutus.

Myös Arvikoulutuksen voi suorittaa verkkokoulutuksena itselleen sopivana aikana. Lisätietoja koulutushaun kautta.

Tuomariseminaareista tiedotetaan erikseen ensi vuoden puolella.

Kuva: Heikki Mitikka

Haku