Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun syksyn tuomarikoulutukset
31.08.2023

Rytmisen voimistelun syksyn tuomarikoulutukset

10.11.2023 Uutiseen päivitetty vuoden 2024 koulutukset.

Rytmisen voimistelun tuomarikoulutuksia järjestetään syksyllä seuraavasti:

13.-14.10. 2023 Rytmisen voimistelun tuomarikoulutus, taso 3 (DB Difficulty of body, vartalonvaikeus).

Elokuulta lokakuulle siirretty koulutus. Koulutus on rytmisen voimistelun tuomarijärjestelmän toinen koulutus, joka suoritetaan ensimmäisen koulutuksen (E – execution, suoritus) jälkeen. Paikkana Urhean Olympiavalmennuskeskus, Helsinki. Lisätietoja täältä ja ilmoittautuminen koulutuskalenterin kautta viimeistään 28.9.2023 mennessä. Huomioitavaa on, että III – tason kokonaisuudessaan (E ja DB – koulutukset) suorittaneet tuomarit voivat edetä tuomarijärjestelmässä seuraavalle, II – tasolle.

1.11.2023 Rytmisen voimistelun SM – tuomari- ja valmentajaseminaari, etä (teams)
Tuomariseminaari yksilöiden ja duojen/triojen eri osa-alueiden arvostelusta klo 19.15-21.00 painotuksena tulevat SM – kilpailut. Luvassa käytännön esimerkkejä ja harjoittelua, vastauksia kysymyksiin ja keskustelua uuden olympiadin sääntöjen tarkennuksista. Sopii myös valmentajille. SM – kilpailuun ja arvokilpailukarsintoihin kutsutuille tuomareille seminaari on pakollinen ja maksuton. Ilmoittautuminen tulee kuitenkin tehdä eTaikaan.

Ilmoittautuminen 16.10.2023 mennessä koulutuskalenterin kautta.

Vuonna 2024 järjestetään seuraavat tuomarikoulutukset 27.-28.1.2024:

III – tason ensimmäinen koulutus (E – execution suoritus), II – tason koulutus j aI – tason koulutus. Kaikki koulukset järjestetään vain, jos osallistujia on riittävästi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen koulutuskalenterin kautta. Lisäksi tuomariseminaareja järjestetään sekä keväällä että syksyllä 1-2. Toiveita järjestettävistä koulutuksista voi esittää lajipäällikölle sähköpostilla emma.tast(at)voimistelu.fi syyskuun aikana.

Lue lisää rytmisen voimistelun tuomarijärjestelmästä täältä.

Haku