Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun avoin leiri kesäkuussa, ilmoittaudu mukaan!
14.04.2023

Rytmisen voimistelun avoin leiri kesäkuussa, ilmoittaudu mukaan!

28.2.2023

Rytmisen voimistelun kesäkuun avoin leiri järjestetään Kisakallion urheiluopistolla 16.-18.6.2023 seuraavasti:

 

Kahden vuorokauden leiri 16.-18.6.2023 alkaa perjantaina 16.6. klo 15.00 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 18.6. klo 16.00.  Leiri on tarkoitettu kaikille ikäluokille vuonna 2015 syntyneistä aina naisiin asti. 

Leirin hinta on 185€. Hinta sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällisen, iltapalan, aamupalan ja lounaan). Kisakalliossa on kahvio, josta voi ostaa evästä kotimatkalle

 

Yhden vuorokauden leiri 17.-18.6.2023 alkaa lauantaina 17.6. klo 15.00 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 18.6. klo 16.00.  Leiri on tarkoitettu kaikille ikäluokille vuonna 2015 syntyneistä aina naisiin asti. 

Leirin hinta on 128€. Hinta sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällisen, iltapalan, aamupalan ja lounaan). Kisakalliossa on kahvio, josta voi ostaa evästä kotimatkalle

 

Voimistelijoiden ja valmentajien (ja valmentajan ollessa estynyt huoltajan) Ilmoittautuminen Lyyti – järjestelmän kautta 21.5.2023 mennessä.

 

Monipuolisessa leiriohjelmassa painotetaan perusvoimistelutaitoja ja balettiharjoittelua, akrobatiaa ja välinetekniikkaa sekä sisällä että ulkona. Leirin aikana on mahdollisuus suorittaa kaikkia merkkijärjestelmän merkkiliikkeitä eri tasoilta (pronssi, hopea, kulta ja timantti). Valmentajina leirillä toimivat maajoukkueessa voimistelleet Assi Johansson, Viivi Paasirova ja Amanda Virkkunen naisten maajoukkueen balettivalmentaja Klara Kodran kanssa. Leiri on upea mahdollisuus päästä oppimaan maajoukkuetason urheilijoilta!

Ota mukaan normaalit harjoitusvarusteet, kaikki rytmisen voimistelun välineet, yöpymistarvikkeet (vuodevaatteita ei urheiluopistolla tarvita), sisäkengät ja sään mukaiset ulkoiluvarusteet. Tarkemman leiriohjelman saat paikan päällä.

Huomioittehan, että kaikilla seuroilla / ryhmillä tulee olla mukana valmentaja (tai valmentajan estyessä huoltaja) huolehtimassa voimistelijoista harjoitusten ulkopuolella. Koska Kisakallion majoituskapasiteetti on rajallinen, toivomme, ettei samasta seurasta mukana ole montaa huoltajaa. 

Valmentajille viikonloppu on hyvä tilaisuus kehittää omaa osaamistaan, tavata muiden seurojen valmentajia ja jakaa kokemuksia! Valmentajan/huoltajan hinta on 128€ / 1vrk ja 185€ / 2vrk

 

Peruutusehdot ja peruutuslinkki

Maksupalautuksen yhteydessä veloitetaan Voimisteluliiton toimistomaksu 15€.  Kisakallion peruutusehtojen mukaisesti  kuluton peruutus on mahdollista ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutus on mahdollista vain todistuksella (lääkärin / sairaanhoitajan.)  Peruutus tulee tehdä ennen leirin alkamista. Leirin alkamisen jälkeen tulleita peruutuksia ei käsitellä ja maksu on 100%. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista, joista ei ole todistusta, veloitetaan maksu 100%. 

Kaikki peruutukset tulee tehdä tämän linkin kautta (muita peruutuksia ei huomioida):

PERUUTUSLINKKI

Osallistujien tulee itse vastata omasta vakuutusturvastaan leirien aikana.

Lisätietoja: lajipäällikkö Emma Tast emma.tast(at)voimistelu.fi

Leiriä koskevissa käytännön asioissa lisätietoja kannattaa kysyä ensisijaisesti omalta valmentajalta.

 

Special Olympics rytmisen voimistelun leiri järjestetään Kisakalliossa 26.-27.8.2023. Uutinen ja linkki ilmoittautumiseen täällä.

Ilmoittaudu mukaan Special Olympics rytmisen voimistelun leirille

Tervetuloa rytmisen voimistelun leireille Kisakallion Urheiluopistolle!

 

Kuva: Heikki Mitikka @riotcolor

 

 

Haku