Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun avoin kesäleiri Kisakalliossa, ilmoittaudu mukaan!
02.04.2024

Rytmisen voimistelun avoin kesäleiri Kisakalliossa, ilmoittaudu mukaan!

Rytmisen voimistelun kesäkuun avoin leiri järjestetään Kisakallion urheiluopistolla 14.-16.6.2024 seuraavasti:

1) Kahden vuorokauden leiri 14.-16.6.2024 alkaa perjantaina 14.6. klo 15.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 16.6. klo 15.00. Leiri on tarkoitettu kaikille ikäluokille vuonna 2016 syntyneistä aina naisiin asti. 

Leirin hinta on 190€. Hinta sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällisen, iltapalan, aamupalan ja lounaan). Kisakalliossa on kahvio, josta voi ostaa evästä kotimatkalle

 

2) Yhden vuorokauden leiri 15.-16.6.2024 alkaa lauantaina 15.6. klo 15.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 16.6. klo 15.00.  Leiri on tarkoitettu kaikille ikäluokille vuonna 2016 syntyneistä aina naisiin asti. 

Leirin hinta on 133€. Hinta sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällisen, iltapalan, aamupalan ja lounaan). Kisakalliossa on kahvio, josta voi ostaa evästä kotimatkalle

 

Voimistelijoiden ja valmentajien (ja valmentajan ollessa estynyt huoltajan) ilmoittautuminen tämän linkin kautta 21.5.2024 mennessä.

 

Monipuolisessa leiriohjelmassa painotetaan perusvoimistelutaitoja ja balettiharjoittelua, akrobatiaa ja välinetekniikkaa sekä sisällä että ulkona. Leirin aikana on mahdollisuus suorittaa kaikkia merkkijärjestelmän merkkiliikkeitä eri tasoilta (pronssi, hopea, kulta ja timantti). Valmentajina leirillä toimivat mm. rytmisen voimistelun maajoukkueessa Suomea edustanut Assi Johansson ja Minirinkien ja N-ryhmän leireilläkin kouluttajana toimiva kokenut valmentaja Sirja Lepistö ja maajoukkueen valmennustiimiin kuuluva balettivalmentaja Klara Kodra.

Ota mukaan normaalit harjoitusvarusteet, kaikki rytmisen voimistelun välineet, yöpymistarvikkeet ja oma pyyhe (vuodevaatteita ei urheiluopistolla tarvita), sisäkengät ja sään mukaiset ulkoiluvarusteet. Tarkemman leiriohjelman saat paikan päällä.

Huomioittehan, että kaikilla seuroilla / ryhmillä tulee olla mukana valmentaja (tai valmentajan estyessä huoltaja) huolehtimassa voimistelijoista harjoitusten ulkopuolella. Koska Kisakallion majoituskapasiteetti on rajallinen, toivomme, ettei samasta seurasta mukana ole montaa huoltajaa. 

Valmentajille viikonloppu on hyvä tilaisuus kehittää omaa osaamistaan, tavata muiden seurojen valmentajia ja jakaa kokemuksia! Valmentajan/huoltajan hinta on 133€ / 1vrk ja 189€ / 2vrk

Peruutusehdot ja peruutuslinkki

Peruutusehtojen mukaisesti peruutus on mahdollista ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Maksupalautuksen yhteydessä veloitetaan Voimisteluliiton toimistomaksu 15€.​

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutus on mahdollista vain todistuksella (lääkärin / sairaanhoitajan.)  Peruutus tulee tehdä ennen leirin alkamista. Leirin alkamisen jälkeen tulleita peruutuksia ei käsitellä ja maksu on 100%. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista, joista ei ole todistusta, veloitetaan maksu 100%.  Maksupalautuksen yhteydessä veloitetaan Voimisteluliiton toimistomaksu 15€.​

Leiriosallistumisen peruutus tapahtuu ainoastaan sähköisellä lomakkeella ennen leirin aloitusta. Puhelimitse/sähköpostitse ilmoitettuja peruutuksia ei käsitellä. Peruutuslomakkeen yhteydessä on mahdollisuus lisätä liitetiedostona lääkärintodistus. Ilmoitetut peruutusehdot ovat edelleen voimassa.

PERUUTUSLINKKI

Osallistujien tulee itse vastata omasta vakuutusturvastaan leirien aikana.

 

Lisätietoja: lajipäällikkö Emma Tast emma.tast(at)voimistelu.fi

Leiriä koskevissa käytännön asioissa lisätietoja kannattaa kysyä ensisijaisesti omalta valmentajalta.

 

Valmennuksen nettisivuilta löytyy lisätietoja myös tulevista syksyn avoimista leireistä ja treenipäivistä Kisakalliossa ja Urhean olympiavalmennuskeskuksessa.

Special Olympics rytmisen voimistelun leiri järjestetään Kisakalliossa 17.-18.8.2024. Uutinen ja linkki ilmoittautumiseen täällä.

Tervetuloa rytmisen voimistelun leireille Kisakallion Urheiluopistolle!

Ilmoittaudu mukaan Special Olympics rytmisen voimistelun leirille

 

 

 

Haku