Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Special Olympics rytmisen voimistelun leiri järjestetään elokuussa Kisakalliossa!
26.02.2024

Special Olympics rytmisen voimistelun leiri järjestetään elokuussa Kisakalliossa!

Voimistelijat esiintymässä Superviikonlopussa.

Rytmisen voimistelun avoin Special Olympics leiri järjestetään 17-18.8.2024 Kisakallion urheiluopistolla.

Leiri on suunnattu kaikille yli 8 –vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka liikkuvat jo tällä hetkellä jonkun voimisteluseuran soveltavassa voimistelun ryhmässä. Tervetulleita ovat myös lapset ja nuoret, jotka ovat kiinnostuneita lajista, mutta eivät vielä ole löytäneet omaa seuraa, jossa harrastaa tavoitteellisesti rytmistä voimistelua.

Leirillä niin vasta-alkajat, kuin myös pidempään lajissa mukana olleet voimistelijat pääsevät tutustumaan lajiin ja kehittämään omia taitojaan rytmisessä voimistelussa. Tavoitteena on kehittää monipuolisesti lajitaitoja ja ryhmässä toimimista sekä käydä läpi kilpailuohjelmia. 
Leirille tulevan lapsen tai nuoren tulisi pystyä itse toimimaan perusaskareissa (syöminen, hygienia, pukeutuminen, lääkityksen ottaminen). Mikäli lapsi tai nuori ei pärjää näissä askareissa yksin, on tärkeää, että mukana on huoltaja/avustaja. Leirille on myös tulossa valmentajia, jotka auttavat huoltajilta tulleiden ohjeiden mukaisesti. 

Leirin hinnat ja osallistujatyypit:
Voimistelijat 137€ / 1 vrk sis. valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas)
Huoltajat, avustajat 137€ / 1 vrk sis. majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas)
Valmentajat 137€ / 1 vrk sis. leirisisällöt, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas)

Ilmoittaudu klikkaamalla tästä!

Ilmoittautuminen avoinna 26.7.2024 asti.

Lisätiedot ja kysymykset
Mari Mieskonen, mari.mieskonen@hotmail.com
Sini Mattila, sini.mattila@voimistelu.fi

Haku