Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen avoin treenipäivä zoomissa 17.4.2021
05.04.2021

Rytmisen avoin treenipäivä zoomissa 17.4.2021

Huhtikuun peruuntuvan rytmisen voimistelun avoimen leirin tilalla Voimisteluliitto järjestää mahdollisuuden osallistua zoom – treenipäivään seuraavasti:

la 17.4. Treenipäivä klo 10 – 12 ja klo 13–15 

Aamupäivän harjoitukset klo 10–12 on suunnattu nuorille ja timanttimerkin suorittaneille/timanttimerkkiä suorittaville lapsille

Iltapäivän harjoitukset klo 13–15 on suunnattu pronssi-, hopea- tai kultamerkkiä suorittaville lapsille

Voimistelijoiden on halutessaan mahdollista osallistua sekä aamu- että iltapäivän harjoitukseen, mutta tuntien vaikeustaso on suunniteltu kohderyhmän mukaisesti. Aamu- ja iltapäivän harjoituksiin ilmoittaudutaan erikseen. Puolikkaan treenipäivän (2h) hinta on 10€/voimistelija. Koko päivän (4h) hinta on 20€/voimistelija. 

 

Koska emme pääse nyt leireilemään yhdessä ja oppimaan uutta toisiltamme, tule mukaan treenipäivään zoomin kautta! Monipuolisista treenisisällöistä vastaavat ammattitaitoiset valmentajat Iida Ritokoski, Sirja Lepistö, Jouki Tikkanen ja vasta uransa lopettanut huippuvoimistelija Rebecca Gergalo.  

Päivän aikataulu:

klo 9:45-10 Päivän aloitus/Iida Ritokoski

klo 10-11 Lämmittely, lajinomainen voima ja liikkuvuus sekä koordinaatio/Jouki Tikkanen

klo 11-12 Vartalovaikeusosat + väline/Sirja Lepistö

 

klo 12:45-13 Iltapäivän aloitus/Iida Ritokoski

klo 13-14 Lämmittely, lajinomainen voima ja liikkuvuus rytmisen voimistelun nuorten maajoukkueen kanssa/Iida Ritokoski

klo 14-15 Merkkisuoritusten harjoittelua/ Rebecca Gergalo

Treenipäivään voi osallistua omalta salilta/salivuorolta ryhmänä tai yksilönä kotoa, mikäli harjoitusvuoroa ei treenipäivän aikana ole tai oma ryhmä ei treenipäivään osallistu. Ilmoittautumisen tekee ensisijaisesti valmentaja, mutta mikäli seura/ryhmä ei osallistu treenipäivään salilta, voivat myös vanhemmat tehdä yksittäisen voimistelijan ilmoittautumisen.

Valmentajat voivat seurata zoom – tunteja oman ryhmän kanssa ja saada ideoita omaan valmennukseen. 

Toivomuksena on, että valmentajat ilmoittaisivat omille ryhmilleen, osallistuvatko voimistelijat treeniin ryhmänä (jolloin valmentaja tekee ilmoittautumisen) vai voiko perhe itse ilmoittaa voimistelijan mukaan (jolloin voimistelija osallistuu kotoa).


Ilmoittautuminen 12.4. mennessä:

la 17.4. Harjoitukset klo 10 – 12 nuoret ja timanttimerkin suorittaneet/timanttimerkkiä suorittavat lapset

ilmoittautumislinkki

https://www.lyyti.in/RV_Etatreenipaiva_la_174_aamupaiva_klo_1012_7130

 

la 17.4. Harjoitukset klo13–15 pronssi-, hopea- tai kultamerkkiä suorittavat lapset

ilmoittautumislinkki

https://www.lyyti.in/RV_Etatreenipaiva_la_174_iltapaiva_klo_1315_0479

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ennen treenipäivää.

 

Kesäkuun rytmisen voimistelun leireistä (vko 24) tiedotetaan huhtikuun aikana tai viimeistään toukokokuun alussa. Seuraamme koronatilannetta ennen päätösten tekoa.
Voimistelu liikuttaa. Myös seuraavat 125 vuotta.

 

Jo yli 125 vuoden ajan voimistelu on tarjonnut erilaisia polkuja liikunnallisesta elämäntavasta huippu-urheiluun. Voimistelun 125-vuotisjuhlavuosi on jokaisen voimistelijan juhla, joka huipentuu kesäkuussa 2022 Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan. Varmista, että sinunkin seurasi on mukana juhlavuoden huipennuksessa. Onhan seurastanne ilmoitettu jo Gymppi-yhteyshenkilö?

Nyt on aika juhlia. Osallistu juhlavuoteen jakamalla sosiaalisessa mediassa oma voimisteluliikkeesi, temppusi tai tervehdyksesi #onnittelutemppu #voimistelu125

Suomalaisen voimistelun 125-vuotista liittotaivalta juhlitaan yhdessä Suomen Voimisteluliiton, Finlands Svenska Gymnastikförbond FSG:n ja Suomen Työväen Urheiluliiton TUL:n kanssa.

 

Haku