Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Naisten telinevoimistelun SM-kisat ensi viikonloppuna Tampereella
02.11.2020

Naisten telinevoimistelun SM-kisat ensi viikonloppuna Tampereella

 

Naisten telinevoimistelussa SM-viikonloppu on viimeinen näyttökisa EM-kisoja silmällä pitäen. Naisten ja tyttöjen neliottelun ja telinekohtaiset SM-mitalit jaetaan 6.- 8.11.2020 Tampereella Ikurin liikuntahallissa. 

Naisten telinevoimistelun lajipäällikkö Satu Murtosen mukaan kilpailuviikonlopulla on suuri merkitys niin maajoukkuevalintojen, EM-kisojen kuin urheilijoiden kannalta. Viikonloppuna kisaavat naiset ja tytöt ovat päässeet kisaamaan jo syksyllä, mutta Suomen mestaruuskilpailut ovat tietysti tällä hetkellä isoin ja odotetuin kilpailu.

– Hienoa, että syksyn kilpailukausi saatiin lopulta vietyä läpi ja kausi huipentuu SM-kilpailuihin, joissa voimistelijat toivottavasti pääsevät esittämään omaa parastaan. Katseet on varmasti myös suunnattu jo ensi kauteen ja uusien liikkeiden sisäänajoakin varmasti pääsemme seuraamaan. Mielenkiintoinen viikonloppu varmasti tulossa, kuvailee Murtonen tulevaa kisaa. 

Viikonloppuna Suomen kärkivoimistelijoista Ada Hautala (Oulun Pyrintö) kilpailee toista kertaa SM-kilpailussa aikuisten sarjassa ja tavoittelee viikonloppuna toista neliottelumestaruuttaan. Nuorissa mestaruuttaan puolustamaan lähtee Maisa Kuusikko (Tampereen Voimistelijat). Hänelle tämä on viimeinen kausi nuorten sarjassa ennen naisiin siirtymistä. 

Kilpailua voi seurata Aamulehden streamin kautta. Pääsylipuista Ikurin liikuntahalliin ja mahdollisista yleisörajoituksista tiedotetaan Kisanetissä ja tapahtuman Facebook-sivuilla. 

Samana viikonloppuna kilpaillaan myös miesten ja nuorten telinevoimistelun sekä TeamGymin Suomen mestaruuksista Jyväskylässä. Lisäksi Helsingissä kisataan joukkuevoimistelun Suomen mestaruuskilpailut.


Naisten telinevoimistelun SM-kilpailujen aikataulu 

perjantai: neliottelu klo 17.30
lauantai: tyttöjen neliottelu kolmessa ryhmässä klo 11, 14.30 ja 18
sunnuntai: telinefinaalit klo 12 eteenpäin.

Lisätietoja naisten telinevoimistelun SM-kilpailujen tapahtumasivuilla. 

 

Haku