Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Koulutusta Hoikan käyttöön tarjolla seuroille
11.01.2024

Koulutusta Hoikan käyttöön tarjolla seuroille

Voimisteluliitto järjestää vuoden ensimmäisen Hoika-koulutuksen yhteistyössä Hoikan kanssa keskiviikkona 31.1.2024 klo 17–18.30. Koulutus on Voimisteluliiton jäsenseuroille maksuton, ja se järjestetään etäyhteydellä Teamsin kautta.

Hoika-kertauskoulutuksessa käydään läpi yleisiä asioita ja Hoikan toimintoja, joita seurojen on hyvä osata. Tule oppimaan ja kertaamaan esim. ryhmän ja kauden perustaminen sekä perustiedot laskutuksesta.

Koulutuksessa käydään läpi myös osallistujien kysymyksiä ja toiveita. Koulutuksen sisältö tarkentuu osallistujien toiveiden mukaisesti. Sisältötoiveet voi lähettää ennakkoon sähköpostilla Emmi Kuroselle 28.1.2024 mennessä. 

Ilmoittaudu Hoika-kertauskoulutukseen 31.1. klo 12 mennessä tämän linkin kautta (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Vuoden toinen Hoika-koulutus järjestetään elokuussa 14.8.2024 klo 17–18.30. Ilmoittautuminen elokuun koulutukseen aukeaa 1.2.2024, ja koulutuksen tiedot ja sisällöt tarkentuvat koulutuskalenteriin kevään aikana.

Hoika jäsenrekisteri

Hoika on Voimisteluliiton seuroilleen tarjoama jäsenrekisteri sekä liiton oma jäsenrekisteri jäsenseuroille. Jokaisen Voimisteluliiton jäsenseuran tulee käyttää vähintään Hoikan perusversiota, joka on seuroille maksuton. Perusversiota käyttävät seurat ylläpitävät yhteystietoja, laskutustietoja, palauttavat vuosittaisen jäsenmäärän sekä hankkivat lisenssit ja vakuutukset.

Seuroille on tarjolla myös maksullinen, Hoikan laaja versio, jossa perusversion toimintojen lisäksi muun muassa kerätään ilmoittautumiset ryhmiin ja kaudelle, hallitaan seuran ohjaajia ja valmentajia sekä hoidetaan laskutus.

Lue lisää Hoikasta täältä.

Haku