Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kevätkokous siirtyy etäkokoukseksi
31.03.2021

Kevätkokous siirtyy etäkokoukseksi

Koronatilanteen vuoksi Voimisteluliiton hallitus on päättänyt siirtää kevätkokouksen järjestettäväksi etäyhteyksillä. Kokouksen tekninen toteutuspaikka siirtyy Tampereelta Helsinkiin, Sporttitalolle. Kokous järjestetään suunniteltuna ajankohtana, lauantaina 24.4.2021 kello 13.30 alkaen. Suosittelemme osallistumaan kokoukseen etäyhteydellä. Paikan päällä ovat Voimisteluliiton puheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja sekä välttämättömät Voimisteluliiton toimihenkilöt.

 

Seuran tulee ilmoittaa etukäteen kokoukseen osallistuvan/osallistuvien henkilön/henkilöiden tiedot sekä ladata valtakirja tarkastukseen. Ilmoittautuminen ja valtakirjan tarkastus tapahtuvat samasta linkistä (1 valtakirja/seura).


Kokouksen osallistujille lähetetään linkki kokoukseen viimeistään lauantaina 24.4.2021 kello 11:00. Kokouksen sisäänotto ja yhteyksien testaus alkaa kello 12:30, jotta pääsemme aloittamaan kokouksen ajallaan.


Äänestykset tapahtuvat Vote by Hejmo-ohjelman kautta. Hyväksytyille äänioikeutetuille lähetetään linkki äänestykseen lauantaina 24.4.2021 kello 12:00 mennessä. Liiton kokouksissa on äänivalta varsinaisella jäsenellä, joka on suorittanut määrätyt jäsenmaksut viimeksi kuluneen syyskuun loppuun mennessä ja lähettänyt vuositilastonsa liittoon kuluvan vuoden tammikuun loppuun mennessä.


Ilmoittautuminen kevätkokoukseen sekä valtakirjan toimitus 23.4.klo 12:00 mennessä osoitteeseen https://www.lyyti.in/voimistelu_kevatkokous_2021 (avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätietoja kevätkokousesta tässä tiedotteessa sekä Vuosikokoukset-sivulla. 


Kevätkokouksessa valitaan ehdollepanotoimikunta

 

Kevätkokouksen tehtävänä on nimetä ehdollepanotoimikunta, jonka tehtävänä on tehdä esitys syyskokoukselle liiton hallituksen jäseniksi kuullen jäsenkenttää ja noudattaen kilpalajien seurakokousten esityksiä lajien hallitusehdokkaista. Syksyllä erovuorossa ovat hallituksen jäsenistä naisten telinevoimistelun mandaattipaikka (Räisänen) sekä kolme harrasteliikunnan ja muun liiton toiminnassa tarvittavan asiantuntemuksen mandaattipaikkaa (Kalaja, Passi-Rauste, Petäjämäki).

Ehdollepanotoimikuntaan nimetään 5 jäsentä, ja lisäksi asiantuntijajäsenenä ilman äänioikeutta toimii hallituksen puheenjohtaja. Toimikunnan työtä ohjaa liiton säännöt ja toimintaohje sekä voimistelun vastuullisuus.

Kevätkokoukseen osallistuvien seurojen tulee miettiä etukäteen hyviä ehdokkaita ehdollepanotoimikuntaan. Ehdokkaiden olisi hyvä edustaa voimistelua monipuolisesti ympäri Suomen, kilpa- ja harrastevoimistelun puolelta sekä eri kokoisista seuroista. Ehdokkailla tulee olla myös monipuolinen tuntemus hallituksen ja liiton toiminnasta, liikunnan ja urheilun kentän ja toimijoiden tuntemus sekä näkemys voimisteluliiton strategiasta ja kehitystarpeista.

Kokouksessa seuroja pyydetään nimeämään ehdokkaita, ja ehdotusten perusteella äänestetään ehdollepanotoimikunnan kokoonpanosta. Lisätietoja ehdollepanotoimikunnasta vaaliohjesäännössä (avautuu uuteen ikkunaan).

 

Voimistelu liikuttaa. Myös seuraavat 125 vuotta.

Jo yli 125 vuoden ajan voimistelu on tarjonnut erilaisia polkuja liikunnallisesta elämäntavasta huippu-urheiluun. Voimistelun 125-vuotisjuhlavuosi on jokaisen voimistelijan juhla, joka huipentuu kesäkuussa 2022 Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan. Varmista, että sinunkin seurasi on mukana juhlavuoden huipennuksessa. Onhan seurastanne ilmoitettu jo Gymppi-yhteyshenkilö?

Nyt on aika juhlia. Osallistu juhlavuoteen jakamalla sosiaalisessa mediassa oma voimisteluliikkeesi, temppusi tai tervehdyksesi #onnittelutemppu #voimistelu125

Suomalaisen voimistelun 125-vuotista liittotaivalta juhlitaan yhdessä Suomen Voimisteluliiton, Finlands Svenska Gymnastikförbund FSG:n ja Suomen Työväen Urheiluliiton TUL:n kanssa.

Haku