Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Joukkuevoimistelun EM-valintakilpailu käydään tulevana viikonloppuna Kisakalliossa
12.04.2021

Joukkuevoimistelun EM-valintakilpailu käydään tulevana viikonloppuna Kisakalliossa

Valintakilpailu järjestetään lauantaina 17.4. Kisakallion urheiluopistolla. Naisten sarjassa kolmea edustuspaikkaa tavoittelee 7 joukkuetta. Nuorten sarjassa kolmea paikkaa tavoittelee 18 joukkuetta. Kilpailu käydään yksipäiväisenä ja kaikki joukkueet tekevät kaksi kilpailunäyttöä.

Kilpailu järjestetään ilman yleisöä, vain pakollisten osallistujien ja kilpailujärjestäjien ollessa läsnä. Kilpailun läpivienti tapahtuu ennakolta hyväksyttyjen turvallisuusohjeiden mukaisesti ja kilpailun osallistujat ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisuusohjeita.

Minetit (Tampereen Sisu) lähtee valintakilpailuun varmoilla mielin.

-Meillä on sujunut valmistautuminen kohti valintakilpailua suunnitelmien mukaan. Lähdemme varmoin ja odottavaisin fiiliksin näyttämään Antton Laineen tekemän ”Sydämessäni” -ohjelman ja sen tarinan. Tavoitteenamme on näyttää tämänhetkistä parastamme, josta on hyvä jatkaa valmistautumista kohti EM-kilpailua, kertoo joukkueen kapteeni Camilla Berg.

OVO Team (Olarin Voimistelijat) haluaa näyttää kaksi onnistunutta ja täsmällistä suoritusta valintakilpailussa.

-Olemme valmistautuneet valintakilpailuun keskittymällä paljon ohjelman vartaloihin ja rytmiin. Olemme myös tehneet pieniä muutoksia, jotta ohjelma näyttäisi vielä paremmalta. Lähdemme odottavaisin mielin valintakilpailuun, on todella kivaa päästä taas pitkästä aikaa kisaamaan. Innolla lähdemme näyttämään miten paljon olemme saaneet ohjelmaa eteenpäin viime kisoista ja miten hyvässä kunnossa olemme, kertoo joukkueen kapteeni Aurora Kapanen.

 

Kilpailun aikataulu:

Juniorit 1. näyttö klo 9:45-12:50

Juniorit 2. näyttö klo 13:20-16:20

Naiset 1. näyttö klo 16:35-17:45

Naiset 2. näyttö klo 17:55-19:00

 

Yleisö pystyy seuraamaan kilpailun livelähetystä Solidsportin kautta. Linkki livestriimiin

Lisätietoa kilpailusta Kisanetissä.

Voimistelu liikuttaa. Myös seuraavat 125 vuotta.

Jo yli 125 vuoden ajan voimistelu on tarjonnut erilaisia polkuja liikunnallisesta elämäntavasta huippu-urheiluun. Voimistelun 125-vuotisjuhlavuosi on jokaisen voimistelijan juhla, joka huipentuu kesäkuussa 2022 Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan.

Nyt on aika juhlia. Osallistu juhlavuoteen jakamalla sosiaalisessa mediassa oma voimisteluliikkeesi, temppusi tai tervehdyksesi #onnittelutemppu #voimistelu125

Suomalaisen voimistelun 125-vuotista liittotaivalta juhlitaan yhdessä Suomen Voimisteluliiton, Finlands Svenska Gymnastikförbund FSG:n ja Suomen Työväen Urheiluliiton TUL:n kanssa.

Haku