Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Huippukoulutusta valmentajille etäyhteyksillä
04.03.2021

Huippukoulutusta valmentajille etäyhteyksillä

Kevään 2021 Voimisteluliiton leirejä ja koulutuksia on jouduttu perumaan ja siirtämään uusiin ajankohtiin koronavirustilanteesta johtuen. Leirit ovat urheilijoille yksi kauden kohokohdista, jossa tavataan muita voimistelijoita, harjoitellaan uusia taitoja ja fyysisiä ominaisuuksia. Leirit ovat myös merkittävä paikka valmentajille lisätä omaa osaamistaan. Tätä tarvetta paikkaamaan on kehitetty joukkuevoimistelun etäleirikonsepti.

Leirien yhteyteen tarjoamme valmentajille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan osallistumalla leireihin seuraamalla treenejä, nappaamalla neuvoja ja vinkkejä sekä uusia harjoitteita leiriä vetäviltä huippuvalmentajilta! Valmentajina toimivat Olga Ponikarova (perustreeni) ja Klara Kodra (lattiabaletti, jalkatekniikka). Treenit ja harjoitteet ovat sovellettavissa myös muihin voimistelulajeihin kuin joukkuevoimisteluun!

Olgan perustreeni la 13.3.2021 klo 11-13 (HUOM! muuttunut aika)  ilmoittaudu tästä 9.3. mennessä 

Klaran jalkatekniikka ma 15.3.2021 klo 17.30-19.30 ilmoittaudu tästä 11.3. mennessä

Hinta jäsenille 25€/osallistuja/tilaisuus, ei-jäsenille 30€/osallistuja/tilaisuus

 

Voimistelu liikuttaa. Myös seuraavat 125 vuotta.

Jo yli 125 vuoden ajan voimistelu on tarjonnut erilaisia polkuja liikunnallisesta elämäntavasta huippu-urheiluun. Voimistelun 125-vuotisjuhlavuosi on jokaisen voimistelijan juhla, joka huipentuu kesäkuussa 2022 Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan. Varmista, että sinunkin seurasi on mukana juhlavuoden huipennuksessa. Onhan seurastanne ilmoitettu jo Gymppi-yhteyshenkilö?

Nyt on aika juhlia. Osallistu juhlavuoteen jakamalla sosiaalisessa mediassa oma voimisteluliikkeesi, temppusi tai tervehdyksesi #onnittelutemppu #voimistelu125

Suomalaisen voimistelun 125-vuotista liittotaivalta juhlitaan yhdessä Suomen Voimisteluliiton, Finlands Svenska Gymnastikförbund FSG:n ja Suomen Työväen Urheiluliiton TUL:n kanssa.

 

Haku