Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Hallitus tiedottaa/lokakuun kokous 2023
17.10.2023

Hallitus tiedottaa/lokakuun kokous 2023

Voimisteluliiton hallitus piti erityisesti syyskokouksessa käsiteltäviin asioihin liittyvän kokouksensa torstaina 12.10. etäyhteyksin Teamsilla. Kokoukseen osallistui kymmenen hallituksen jäsentä yhden ollessa estynyt.

Hallitus käsitteli vuoden 2024 toiminta- ja taloussuunnitelman, joka on tehty uudella esitysmuodolla. Tuleva vuosi on nykyisen strategiakauden viimeinen vuosi, ja päälinjana toiminnansuunnittelussa ovat olleet strategiakauden yhteisiin tavoitteisiin pääseminen.

Hallitus päätti syyskokoukselle esitettävästä toiminta- ja taloussuunnitelmasta sekä syyskokouksen esityslistasta.

Hallitus toivoo, että mahdollisimman moni seura osallistuu syyskokoukseen lauantaina 18.11.2023 klo 14.00 Tampereella.

Samana päivänä pidetään yhdeksän lajin seurakokoukset, Kilta-päivä sekä voimisteluperheen yhteinen illanvietto Show& Dinner.

Lauantain 18.11. aikataulu kokonaisuudessaan sekä lisätietoa syyskokouksesta löytyy täältä.

Hallitus suunnitteli kokouksessaan seuraavan strategiakauden prosessia sekä hyväksyi vuoden 2024 kokousaikataulunsa.

Hallituksen jäsenillä on kaikilla kaksi kummiseuraa, joihin he ovat olleet yhteyksissä tämän vuoden aikana. Hallituksen jäsenet raportoivat kummiseurojensa tilanteista ja erityisesti siitä ovatko seurat tehneet vastuullisuusohjelmiaan ja näkyykö vastuullisuusasioita seurojen nettisivuilla. 

Hallitus käsitteli ja hyväksyi päivitetyn Voimisteluliiton vaikuttamistyön strategian. Voimisteluliitto tulee jatkossa pitämään kansainvälisten voimisteluasioiden foorumin vuosittain.

Hallitus myönsi vuoden 2025 TeamGymin Pohjoismaiden Mestaruuskilpailut Espoon Telinetaitureille.

Kokouksen lopussa kuultiin toiminnanjohtajan, puheenjohtajan ja talouspäällikön katsaukset, hyväksyttiin Turun taitoliikuntakeskus ry uudeksi jäseneksi ja käsiteltiin ansiomerkkihakemukset. Voimisteluliiton hallitus valitsi uusia luottamushenkilöitä. Uusista luottamushenkilöistä voi lukea lisää täältä. 

Seuraava kokous pidetään 11.12.2023 klo 16 alkaen Voimisteluliiton toimitiloissa. Yhteinen glögitilaisuus henkilökunnan kanssa alkaa 15.30.

Haku