Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haku rytmisen voimistelun maajoukkueeseen (joukkue) on auki
17.05.2024

Haku rytmisen voimistelun maajoukkueeseen (joukkue) on auki

RV Maajoukkue_PM 2024_Kuva Jyrki Paajanen

Haku naisten maajoukkueeseen (joukkue) on avoinna vuosittain EM/MM – kilpailujen jälkeen.

(Maajoukkue- ja arvokilpailuvalintakriteerit 2024)

Maajoukkuetoiminnasta kiinnostuneille voimistelijoille järjestetään Urhean olympiavalmennuskeskuksessa avoimet harjoitukset 10.-12.6.2024 maajoukkueen ja Urhean Talenttiryhmän kanssa. Ilmoittautumislinkin kautta löytyy hakuun liittyviä lisätietoja ja tarkempi harjoitusaikataulu lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä (viikolla 23).

Vuonna 2009 ja aikaisemmin syntyneitä naisten maajoukkueesta (joukkue) kiinnostuneita voimistelijoita/heidän perheitään pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksesta ja ilmoittautumaan avoimiin harjoituksiin viimeistään perjantaina 31.5.2024 tämän linkin kautta. Myös valmentajat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia ilmoittautumalla mukaan saman linkin kautta.

Avoimien harjoitusten jälkeen kaikkiin maajoukkuehakuun osallistuneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Mahdollisesta jatkosta keskustellaan ja sovitaan yksilöllisesti, huomioiden myös hakijan ikä ja esimerkiksi se, onko hakija tällä hetkellä yläkoulussa vai lukiossa. Ennen hakuun ilmoittautumista suositellaan keskustelemaan myös henkilökohtaisen valmentajan kanssa seurassa.

Mikäli kesäkuun haun ajankohta ei sovi, on kokeilulle tapauskohtaisesti mahdollista sopia toinen ajankohta olemalla yhteydessä Larisa Gryadunovaan sähköpostitse samassa aikataulussa, viimeistään perjantaina 31.5.2024.

Lisätietoja Urhean Olympiavalmennuskeskuksessa Helsingissä harjoittelevasta rytmisen voimistelun maajoukkueesta, sen toiminnasta ja toimintatavoista löytyy valmennuksen sivuilta.

Lisätietoja saa myös lajipäälliköltä emma.tast(a)voimistelu.fi.

 

Haku