Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Hae mukaan valtakunnalliseen tanssillisen voimistelun kouluttajarinkiin
16.03.2021

Hae mukaan valtakunnalliseen tanssillisen voimistelun kouluttajarinkiin

 

Etsimme uusia tanssillisen voimistelun kouluttajia eri puolilta Suomea nykyisten rinnalle. 

 

Kouluttajia haetaan tanssillisen voimistelun lajitaidon peruskoulutukseen, tuomarikoulutukseen sekä leireille. Valituille tarjotaan noin 1-3 koulutusta/vuosi mahdollisuuksien mukaan. 

 

Kouluttajia sitoo Voimisteluliiton vastuullisuusohjelma, tietoturvasuositukset sekä kouluttajavelvollisuudet mm. Hoikan käyttö. Tehtävään valituille henkilöille järjestetään kouluttajakoulutus ja tehtävään perehdytys.

 

 

Hakuaika

16.3.-18.4.2021

 

Näin haet

Hae mukaan viimeistään 18.4. täyttämällä Surveypal-kyselylomake, johon pääset tästä linkistä.

 

 

Millaista osaamista edellytetään?

  • Erinomainen tanssillisen voimistelun tuntemus
  • Pitkä ja laaja kokemus eri-ikäisten ohjaamisesta
  • Oma koulutus (oma ammatillinen koulutus ja voimistelukoulutus)
  • Kouluttajakokemus

 

Etuudet

Koulutuksista maksetaan palkkio ja matkakulut Voimisteluliiton sääntöjen mukaisesti. Lisäksi Voimisteluliiton kouluttajilla on muita etuuksia mm. kouluttajavaate.

 

 

Lisätietoa

Nea Vallin

etunimi.sukunimi@voimistelu.fi

 

 

 

Voimistelu liikuttaa. Myös seuraavat 125 vuotta.

 

Jo yli 125 vuoden ajan voimistelu on tarjonnut erilaisia polkuja liikunnallisesta elämäntavasta huippu-urheiluun. Voimistelun 125-vuotisjuhlavuosi on jokaisen voimistelijan juhla, joka huipentuu kesäkuussa 2022 Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan. Varmista, että sinunkin seurasi on mukana juhlavuoden huipennuksessa. Onhan seurastanne ilmoitettu jo Gymppi-yhteyshenkilö?

Nyt on aika juhlia. Osallistu juhlavuoteen jakamalla sosiaalisessa mediassa oma voimisteluliikkeesi, temppusi tai tervehdyksesi #onnittelutemppu #voimistelu125

Suomalaisen voimistelun 125-vuotista liittotaivalta juhlitaan yhdessä Suomen Voimisteluliiton, Finlands Svenska Gymnastikförbond FSG:n ja Suomen Työväen Urheiluliiton TUL:n kanssa.

Haku