Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haastamme kaikki valmentajat suorittamaan Vastuullinen valmentaja -verkkokurssin!
01.12.2021

Haastamme kaikki valmentajat suorittamaan Vastuullinen valmentaja -verkkokurssin!

Olympiakomitea on julkaissut tänä syksynä Vastuullinen valmentaja -verkkokurssin, jonka suorittamista Voimisteluliitto suosittelee erityisesti kaikille vastuuvalmentajille ja -ohjaajille. Koulutuksen suorittaminen katsotaan eduksi myös joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmän leirityksiin haettaessa. 

Kurssin suorittaminen vaatii rekisteröitymisen Suomisportiin ja suorituksesta saa todistuksen. Koulutus on 31.12.2021 asti ilmainen, jonka jälkeen koulutuksen hinta on 10 € / osallistuja. Koulutus sopii kaiken tasoisille ohjaajille ja valmentajille riippumatta urheilijoiden iästä ja tasosta. Lisätietoja koulutuksesta ja ohjeet sen suorittamiseen täällä.

Haastamme kaikki joukkuevoimisteluseurat kannustamaan omat valmentajansa suorittamaan koulutuksen sankoin joukoin ja postaamaan siitä seuran sosiaalisessa mediassa loppuvuoden aikana. Esimerkkiä näytti Lahjan tytöt, jossa yli 100 valmentajaa suoritti koulutuksen lokakuun aikana.

Voimistelun vastuullisuustyön tavoitteena on, että voimistelutoiminta on laadukasta ja yhteiskuntavastuullisesti toteutettua toimintaa. Vastuullisuusohjelma pohjautuu Voimisteluliiton arvoihin sekä urheiluyhteisön yhteiseen vastuullisuusohjelmaan ja reilun pelin periaatteisiin

Kaikki voimistelutoiminnassa mukana olevat henkilöt sitoutuvat noudattamaan koko voimistelutoiminnalle yhteistä eettistä ohjeistusta – voimistelun eettisiä periaatteita.


Haku