Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdokkaat trampoliinivoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026
08.11.2023

Ehdokkaat trampoliinivoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026

Voimisteluliiton jäsenseurat ovat esittäneet ehdokkaita lajien kehittämisryhmiin kaudelle 2024–2026. Henkilövalinnat lajien kehittämisryhmiin tehdään lajien seurakokouksissa 18.11.2023 Tampereella.

Seurakokouksiin tulee ilmoittautua ennakkoon keskiviikkoon 15.11.2023 klo 12.00 mennessä. Lisätietoa seurakokouksista löydät täältä

Ehdokkaat trampoliinivoimistelun kehittämisryhmään

Trampoliinivoimistelun kehittämisryhmään ovat hakeneet seuraavat henkilöt. Ehdokkaat on lueteltu ehdokkaan hakeman mandaattipaikan tai paikkojen mukaan.  

Puheenjohtajaksi on ehdolla Valpuri Taulasalo (Voimisteluklubi Lohja).

Kilpailutoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Eerika Jouppila (Seinäjoen Voimistelijat), Marleena Malkki (Voimisteluseura Bounce Espoo), Aada Sohlberg (Espoon Telinetaiturit) ja Valpuri Taulasalo (Voimisteluklubi Lohja)..

Tuomaritoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Aada Sohlberg (Espoon Telinetaiturit) ja Valpuri Taulasalo (Voimisteluklubi Lohja).

Osaamisen kehittämisen mandaattipaikalle on Eerika Jouppila (Seinäjoen Voimistelijat), Marleena Malkki (Voimisteluseura Bounce Espoo) ja Valpuri Taulasalo (Voimisteluklubi Lohja).

Lasten voimistelun mandaattipaikalle on ehdolla Hélène Javén (Voimisteluseura Helsinki), Eerika Jouppila (Seinäjoen Voimistelijat), Marleena Malkki (Voimisteluseura Bounce Espoo) ja Valpuri Taulasalo (Voimisteluklubi Lohja).

Valmennusjärjestelmän kehittämisen mandaattipaikalle on ehdolla Eerika Jouppila (Seinäjoen Voimistelijat), Marleena Malkki (Voimisteluseura Bounce Espoo), Petra Pölkki (Tampereen Voimistelijat) ja Valpuri Taulasalo (Voimisteluklubi Lohja).

Tutustu tarkemmin ehdokkaisiin täältä

Haku