Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdokkaat tanssillisen voimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026
08.11.2023

Ehdokkaat tanssillisen voimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026

Voimisteluliiton jäsenseurat ovat esittäneet ehdokkaita lajien kehittämisryhmiin kaudelle 2024–2026. Henkilövalinnat lajien kehittämisryhmiin tehdään lajien seurakokouksissa 18.11.2023 Tampereella.

Seurakokouksiin tulee ilmoittautua ennakkoon keskiviikkoon 15.11.2023 klo 12.00 mennessä. Lisätietoa seurakokouksista löydät täältä

Ehdokkaat tanssillisen voimistelun kehittämisryhmään

Tanssillisen voimistelun kehittämisryhmään ovat hakeneet seuraavat henkilöt. Ehdokkaat on lueteltu ehdokkaan hakeman mandaattipaikan tai paikkojen mukaan.  

Puheenjohtajaksi on ehdolla Marja Kallioniemi (Olarin Voimistelijat).

Kilpailutoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Tiina Hedeman (Tanssillisen voimistelun seura Glow) ja Anu Kuusela (Vantaan Voimisteluseura).

Tuomaritoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Kristiina Järvinen (Liikuntaseura Vihti-Gym).

Osaamisen kehittämisen mandaattipaikalle on Tiina Hedeman (Tanssillisen voimistelun seura Glow) ja Anu Kuusela (Vantaan Voimisteluseura), Elina Meklin (Jyväskylän Naisvoimistelijat) ja Roosa Savolainen (Oulun Voimisteluseura).

Lasten voimistelun mandaattipaikalle on ehdolla Elina Meklin (Jyväskylän Naisvoimistelijat) ja Roosa Savolainen (Oulun Voimisteluseura).

Valmennusjärjestelmän kehittämisen mandaattipaikalle on ehdolla Tiina Hedeman (Tanssillisen voimistelun seura Glow), Anu Kuusela (Vantaan Voimisteluseura) ja Elina Meklin (Jyväskylän Naisvoimistelijat).

Kehittämisryhmän lisäpaikalle on ehdolla Elina Meklin (Jyväskylän Naisvoimistelijat).

Tutustu tarkemmin ehdokkaisiin täältä

Haku