Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdokkaat miesten telinevoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026
08.11.2023

Ehdokkaat miesten telinevoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026

Voimisteluliiton jäsenseurat ovat esittäneet ehdokkaita lajien kehittämisryhmiin kaudelle 2024–2026. Henkilövalinnat lajien kehittämisryhmiin tehdään lajien seurakokouksissa 18.11.2023 Tampereella.

Seurakokouksiin tulee ilmoittautua ennakkoon keskiviikkoon 15.11.2023 klo 12.00 mennessä. Lisätietoa seurakokouksista löydät täältä

Ehdokkaat miesten telinevoimistelun kehittämisryhmään

Miesten telinevoimistelun kehittämisryhmään ovat hakeneet seuraavat henkilöt. Ehdokkaat on lueteltu ehdokkaan hakeman mandaattipaikan tai paikkojen mukaan.  

Puheenjohtajaksi on ehdolla Kari Kasurinen (Jyväskylän Voimistelijat-79), Topi Taskinen (Voimisteluseura Helsinki) ja Samuel Sipinen (Espoon Telinetaiturit).

Kilpailutoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Joni Koivunen (HIFK Gymnastics), Andrei Pop (Turun Taitoliikuntakeskus), Samuel Sipinen (Espoon Telinetaiturit) ja Topi Taskinen (Voimisteluseura Helsinki).

Tuomaritoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Andrei Pop (Turun Taitoliikuntakeskus) ja Topi Taskinen (Voimisteluseura Helsinki).

Osaamisen kehittämisen mandaattipaikalle on Joni Koivunen (HIFK Gymnastics), Andrei Pop (Turun Taitoliikuntakeskus), Samuel Sipinen (Espoon Telinetaiturit) ja Topi Taskinen (Voimisteluseura Helsinki).

Lasten voimistelun mandaattipaikalle on ehdolla Matias Härö (Tampereen Sisu), Joni Koivunen (HIFK Gymnastics), Andrei Pop (Turun Taitoliikuntakeskus), Samuel Sipinen (Espoon Telinetaiturit) ja Topi Taskinen (Voimisteluseura Helsinki).

Kehittämisryhmän lisäpaikalle on ehdolla Joni Koivunen (HIFK Gymnastics) ja Topi Taskinen (Voimisteluseura Helsinki).

Tutustu tarkemmin ehdokkaisiin täältä

 

Haku