Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdokkaat joukkuevoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026
08.11.2023

Ehdokkaat joukkuevoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026

Voimisteluliiton jäsenseurat ovat esittäneet ehdokkaita lajien kehittämisryhmiin kaudelle 2024–2026. Henkilövalinnat lajien kehittämisryhmiin tehdään lajien seurakokouksissa 18.11.2023 Tampereella.

Seurakokouksiin tulee ilmoittautua ennakkoon keskiviikkoon 15.11.2023 klo 12.00 mennessä. Lisätietoa seurakokouksista löydät täältä

Ehdokkaat joukkuevoimistelun kehittämisryhmään

Joukkuevoimistelun kehittämisryhmään ovat hakeneet seuraavat henkilöt. Ehdokkaat on lueteltu ehdokkaan hakeman mandaattipaikan tai paikkojen mukaan.  

Puheenjohtajaksi on ehdolla Jaana Widenius (Olarin Voimistelijat).

Kilpailutoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Anna-Elina Taskinen (Jyväskylän Naisvoimistelijat) ja Kristiina Viikari (Lahjan Tytöt).

Tuomaritoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Meri Jaakkola (Raision Jumpparit) ja Joanna Lervik (Elixiria Sport).

Osaamisen kehittämisen mandaattipaikalle on Virve Arjanne (Pakilan Voimistelijat), Joanna Lervik (Elixiria Sport), Anna-Elina Taskinen (Jyväskylän Naisvoimistelijat) ja Viivi Ylönen (Sport Club Vantaa).

Lasten voimistelun mandaattipaikalle on ehdolla Virve Arjanne (Pakilan Voimistelijat), Meri Jaakkola (Raision Jumpparit), Mikaela Miilumäki (Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion) ja Viivi Ylönen (Sport Club Vantaa).

Kehittämisryhmän lisäpaikalle on ehdolla Virve Arjanne (Pakilan Voimistelijat), Mikaela Miilumäki (Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion), Anna-Elina Taskinen (Jyväskylän Naisvoimistelijat) ja Kristiina Viikari (Lahjan Tytöt).

Tutustu tarkemmin ehdokkaisiin täältä

 

Haku