Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdokkaat akrobatiavoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026
08.11.2023

Ehdokkaat akrobatiavoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026

Voimisteluliiton jäsenseurat ovat esittäneet ehdokkaita lajien kehittämisryhmiin kaudelle 2024–2026. Henkilövalinnat lajien kehittämisryhmiin tehdään lajien seurakokouksissa 18.11.2023 Tampereella.

Seurakokouksiin tulee ilmoittautua ennakkoon keskiviikkoon 15.11.2023 klo 12.00 mennessä. Lisätietoa seurakokouksista löydät täältä

Ehdokkaat akrobatiavoimistelun kehittämisryhmään

Akrobatiavoimistelun kehittämisryhmään ovat hakeneet seuraavat henkilöt. Ehdokkaat on lueteltu ehdokkaan hakeman mandaattipaikan tai paikkojen mukaan.  

Puheenjohtajaksi on ehdolla Salla Karttunen (Palokan Ilo) ja Lotta Nuppola (Akron Taika).

Kilpailutoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Salla Karttunen (Palokan Ilo), Janina Niemi (Jämsän Naisvoimistelijat) ja Lotta Nuppola (Akron Taika).

Tuomaritoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Salla Karttunen (Palokan Ilo) ja Janina Niemi (Jämsän Naisvoimistelijat).

Osaamisen kehittämisen mandaattipaikalle on ehdolla Tiina Hannikainen (Voimisteluseura Sirius) ja Salla Karttunen (Palokan Ilo). 

Lasten voimistelun mandaattipaikalle on ehdolla Elina Halimaa (Espoon Telinetaiturit), Salla Karttunen (Palokan Ilo), Julia Liitola (Turun Urheiluliitto) ja Lotta Nuppola (Akron Taika).

Valmennusjärjestelmän kehittämisen mandaattipaikalle on ehdolla Salla Karttunen (Palokan Ilo) ja Julia Liitola (Turun Urheiluliitto).

Kehittämisryhmän lisäpaikalle on ehdolla Elina Halimaa (Espoon Telinetaiturit), Salla Karttunen (Palokan Ilo), Julia Liitola (Turun Urheiluliitto) ja Lotta Nuppola (Akron Taika).

Tutustu tarkemmin ehdokkaisiin täältä

 

Haku