Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Chopar ja Voimisteluliitto yhteisellä lasten asialla
17.10.2023

Chopar ja Voimisteluliitto yhteisellä lasten asialla

CHOPAR X VOIMISTELU

Yhä useammat lapset ja nuoret viettävät enenevissä määrin aikaansa istuen tai vähän liikkuen. Liikkumattomuudella on negatiivisia vaikutuksia lasten fyysiseen ja henkiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Lasten liikunnan ja liikkumattomuuden yhteiskunnallinen haaste ei ole kenenkään yksin ratkaistavissa, vaan vaatii pitkäjänteistä ja monien yhteistyökumppanien ja tahojen kanssa tehtävää yhteistyötä. 

Urheiluvaatevalmistaja CHOPAR ja Suomen Voimisteluliitto ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja ovat tänä vuonna syventäneet yhteistä tekemistä lasten ja nuorten voimisteluun keskittyvällä yhteistyösopimuksella.

”Yhteistyön avulla olemme saaneet vahvistettua Voimisteluliiton strategista valintaa ja tuotua lisää vetovoimaa lasten voimisteluun. Olemme esimerkiksi kehittäneet lasten voimistelun Stara-tapahtumia, joissa lapset pääsevät harjoittelemaan esiintymistä ihan oikean yleisön edessä. Tulossa onkin nyt syksyllä ensimmäinen Chopar-Stara, jossa kaikki lapset saavat Chopar-kunniamaininnan ja palkinnon!” kertoo Suomen Voimisteluliiton lasten ja nuorten voimistelun kehittäjä Satu Åkerlund. 

Tärkeää on, että lasten liikunta on monipuolista, innostavaa ja leikinomaista ilman suorituspaineita ja perustuu yhdessä tekemiseen ja iloon. Näitä asioita osapuolet haluavat tuoda yhteistyön myötä entistä vahvemmin näkyväksi. 

Vahvistamme yhdessä lapsen oikeuksien toteutumista voimistelussa 

Tänä vuonna Voimisteluliitto julkaisi uuden Lasten voimistelun linjauksen, jonka tarkoituksena on tuoda lapsen oikeudet vahvemmin voimistelun arkeen. Linjauksen kautta pyritään vaikuttamaan myös voimisteluharrastuksen kustannuksiin: suositaan lähialueen kilpailuja ja kisapukujen kierrättämistä sekä rajataan puvun hinta maksimissaan 150 euroon. Choparin lasten voimisteluun keskittyvä mallisto ilmentääkin hienosti Voimisteluliiton lasten toimintaan asetettuja arvoja ja näin ollen yhteistyön solmiminen lasten liikunnan osalta olikin hyvin luontevaa.  

CHOPARin puvut ovat monikäyttöisiä.

”Mallistossamme panostamme leikinomaisuuteen, monipuolisuuteen ja edulliseen hintatasoon. Esimerkiksi jumppapuvut sopivat erinomaisesti myös jokapäiväiseen käyttöön. Oma tyttäreni suosii pitkähihaisia bodymallejamme, joita hän pukee mieluusti ylleen myös päiväkotiin legginsien kanssa.

Suosittelen myös seuroja tutustumaan mallistoomme, sillä tuotteet sopivat hyvin esimerkiksi harraste- ja temppuryhmien tiimivaatteiksi”, kertoo CHOPARin Suomen ja Euroopan voimistelun myyntikonsulttina työskentelevä Fanni Duncan.

Tutustu mallistoon

CHOPAR on tanskalainen yritys, joka elää ja hengittää urheilulle ja suuri intohimomme on voimistelu ja cheerleading. Työllämme tuemme urheilua ja sinun unelmaasi ja tavoitteitasi olla paras. Brändin valikoimaan voit tutustua verkkokaupassa chopar.fi ja samalla tilata uutiskirjeen, jolloin saat ensimmäisten joukossa tiedon uutuuksista ja tarjouksista! 

MUKAAN KUMPPANIKSI?

Haluatko tukea lasten liikuntaa, edistää hyvinvointia ja tehdä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta? Voimistelu on monipuolinen elinkaarilaji, joka luo hyvinvointia ja liikuttaa jopa 130 000 suomalaista. Voimistelu tarjoaa monipuoliset kanavat sekä mahdollisuudet näkyä ja vaikuttaa yhteiskunnassa. Tutustu kumppanuuksiimme. 

Haku