Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » CHOPAR tukemaan lasten ja nuorten voimistelua
25.01.2023

CHOPAR tukemaan lasten ja nuorten voimistelua

CHOPAR X VOIMISTELU

Urheiluvaatevalmistaja CHOPAR ja Suomen Voimisteluliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla tuetaan lasten ja nuorten voimistelua. Kumppanuuden tarkoituksena on tukea laaja-alaista yhteiskunnallista hyvinvointia kannustamalla lapsia ja perheitä liikunnalliseen elämään.

”Me Voimisteluliitossa olemme erittäin iloisia solmitusta yhteistyöstä. Tuen avulla voimme esimerkiksi kehittää lasten voimistelun Stara-tapahtumia, joissa lapset pääsevät harjoittelemaan esiintymistä ihan oikean yleisön edessä”, iloitsee Suomen Voimisteluliiton lasten ja nuorten voimistelun kehittäjä Satu Åkerlund.

Yhteisellä lasten asialla

Vetovoimaa lasten voimisteluun on Voimisteluliiton strateginen valinta, jonka eteen tehdään töitä monialaisesti ja laajalla rintamalla. Päivittäinen, monipuolinen liikkuminen luo pohjaa terveelle kasvulle ja kehitykselle sekä tuottaa pitkässä juoksussa hyvinvointia koko yhteiskunnalle. Tärkeää on, että lasten liikunta on monipuolista, innostavaa ja leikinomaista ilman suorituspaineita ja perustuu yhdessä tekemiseen ja iloon. Näitä asioita haluamme edistää ja tuoda yhteistyön myötä entistä vahvemmin näkyväksi. Lasten tulevaisuuden hyvinvointia rakennetaan tänään.

On hienoa päästä syventämään yhteistyötä Voimisteluliiton kanssa. Lasten ja nuorten liikunta on yhteiskunnallisesti tärkeä asia ja me tietenkin toivomme, että entistä useampi lapsi ja nuori löytää liikunnan ilon osaksi elämäänsä. CHOPARilla on ollut jo vuosia lasten voimisteluun keskittyvä mallisto, jossa panostamme leikinomaisuuteen, monipuolisuuteen ja edulliseen hintatasoon. Koemme, että mallistomme ilmentää hienosti Voimisteluliiton lasten toimintaan asetettuja arvoja ja näin ollen yhteistyön solmiminen myös lasten liikunnan osalta olikin hyvin luontevaa”, toteaa CHOPARin myyntiedustaja Tiia Kangasniemi.

CHOPAR tukee lasten ja nuorten voimistelun lisäksi kilpa-aerobicia, TeamGymiä sekä esittävää voimistelua. CHOPARin toimintaa ja yhteistyötä pääset seuraamaan muun muassa CHOPARin Instagramissa @chopar_finland ja lasten voimistelun ohjaajille ja valmentajille suunnatulla Instagram-tilillä @laadukaslastenohjaus.

_________________________________________

CHOPAR on tanskalainen yritys, joka elää ja hengittää urheilulle ja suuri intohimomme on voimistelu ja cheerleading. Työllämme tuemme urheilua ja sinun unelmaasi ja tavoitteitasi olla paras. Brändin valikoimaan voit tutustua verkkokaupassa chopar.fi ja samalla tilata uutiskirjeen, jolloin saat ensimmäisten joukossa tiedon uutuuksista ja tarjouksista!

Suomen Voimisteluliitto on voimistelun lajiliitto, jonka jäsenseuroissa järjestetään monimuotoista voimistelutoimintaa. Suomen Voimisteluliittoon kuuluu 372 seuraa, joissa liikkuu yhteensä 115 000 jäsentä. Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa kahdeksassa eri kansainvälisessä voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa.

Voimistelu liikuttaa!

Haku