Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ajankohtaista Tähtiseuroille
23.08.2022

Ajankohtaista Tähtiseuroille

Tähtiseura logo ja teksti Haluamme menestyä nyt ja tulevaisuudessa

Tähän uutiseen on koottu syksyn ajankohtaisia asioita Tähtiseuroille ja Tähtiseura-toiminnasta kiinnostuneille.

Tähtiseurapäivät 8.-9.10.

Olympiakomitea järjestää Tähtiseurapäivät Helsingissä Marina Congress Centerissä 8.-9.10.2022. Edullisempi Early bird -hinta ja majoituskiintiö ovat voimassa 31.8. saakka. Kalliimmalla hinnalla tapahtumaan voi ilmoittautua 25.9. asti. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Voimisteluliitto järjestää seuroilleen lajiosuuden Tähtiseurapäivien yhteydessä la 8.10. klo 10.30 – 13.00. Lajiosuus tukee seurojen kehittämistyötä laadukkaan lasten voimistelun, nuorten osallistamisen ja vastuullisuustyön osalta. Ilmoittaudu mukaan lajiosuuteen 25.9. mennessä tämän linkin kautta.

Vuoden Tähtiseura -palkinnot haettavissa

Nyt etsitään Vuoden lasten ja nuorten Tähtiseuraa ja Vuoden aikuisten Tähtiseuraa. Lisäksi kaikkien seurojen haettavissa on Fiksu seura -palkinto. Palkintojen haku on auki 16.9. saakka. Hakulomakkeet löydät tämän linkin kautta.

Tähtiseurojen tukiklinikat

Olympiakomitea tarjoaa Tähtiseuroille kahdenlaisia, maksuttomia tukiklinikoita.

Tähtiseura-ohjelman yleisesittelyklinikat on suunnattu seuroille, jotka suunnittelevat lähtevänsä kehittämään toimintaansa Tähtiseura-ohjelman avulla. Tämä klinikka sopii myös uusille seuratoimijoille, jotka haluavat tutustua laatuohjelmaan paremmin.

Tähtiseura-verkkopalveluklinikoilla käydään käytännönläheisesti läpi verkkopalvelun käyttöä ja seuran valmistautumista Tähtiseura-auditointiin. Tämä klinikka sopii seuroille, jotka ovat matkalla Tähtiseuraksi sekä niille, jotka valmistautuvat uudelleen auditointiin.

Tukiklinikoiden ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet löydät tästä linkistä.

Tähtiseurojen uudet markkinointimateriaalit

Olympiakomitea on tuottanut seurojen markkinoinnin tueksi uutta materiaalia. Markkinointikampanja näkyy suurimmissa kaupungeissa myös mm. joukkoliikenteen pysäkeillä. Linkin materiaaleihin löydät tästä uutisesta.

Kaikkien seurojen yhteistä seurapaitapäivää vietetään tänä vuonna tiistaina 27.9.

Liiton kehittämistuki Tähtiseuroille

Voimisteluliiton seuratiimi tarjoaa räätälöityä kehittämistukea niin ensimmäistä kertaa tähtimerkkiä tavoitteleville kuin jo olemassa oleville Tähtiseuroille. Seuraava Starttaa Tähtiseuraksi -tukiohjelma käynnistyy ensi vuonna. Ota yhteyttä ja kerro seuranne tarpeet, niin suunnitellaan yhdessä seuraanne palvelevat toimenpiteet. Lisätietoja seurakehityspäällikkö Tiina Saulilalta tiina.saulila(a)voimistelu.fi.

 

 

Haku