Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tähtiseurat esille ympäri Suomen
04.08.2022

Tähtiseurat esille ympäri Suomen

Teksti: seuralla on väliä ja urheilijoita

Voimisteluliitto liputtaa muun urheiluyhteisön kanssa Tähtiseurojen puolesta tänä syksynä. Tähtiseurat, Olympiakomitea, lajiliitot ja liikunnan aluejärjestöt rakentavat yhdessä tunnettuutta Tähtiseurojen laadukkaalle toiminnalle. 

Olympiakomitea markkinoi Tähtiseuroja mm. ulkomainonnan keinoin bussipysäkeillä ja kauppakeskuksissa sekä sosiaalisessa mediassa. Koko urheiluyhteisön voimin tavoitetaan nettisivujen ja sosiaalisen median kanavien kautta yhdessä viestimällä satojatuhansia ihmisiä.

Kampanjan viestit tiivistetysti: 

SEURALLA ON VÄLIÄ

Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaan;
toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti.

Tähtiseurassa olet parhaassa seurassa ja voit luottaa, että toiminta on laadukasta ja vastuullista. Tähtiseurassa saat aina tukea ja turvaa.

Valitse viisaasti, valitse Tähtiseura.
www.tähtiseurat.fi

Ilmaiset markkinointiaineisot Tähtiseurojen käyttöön

Seurat pääsevät helposti hyödyntämään syksyn kampanjaa ottamalla valmiit mainonta- ja viestintäaineistot käyttöön. Niitä hyödyntämällä Tähtiseurat voivat markkinoida omaa toimintaansa ja samalla kertoa kuuluvansa upeaan laatuseurojen joukkoon. 

Tähtiseurojen markkinointiaineistot voi ladata Olympiakomitean kuvapankista tästä linkistä.

Tähtiseuran vahvuuksia ja hyviä puolia liputtamalla tehdään yhdessä näkyväksi sen miksi seuran toimintaan kannattaa tulla mukaan. Liittämällä somekuviin seuran omat viestit, saa tehtyä tunnetuksi kunkin seuran toimintaa ja kutsuttua vanhat ja uudet jäsenet mukaan toimintaan. 

Vain Tähtiseuroilla on oikeus käyttää Tähtimerkkiä, joten nyt on hyvä aika myös tarkistaa, että Tähtimerkki näkyy seuran nettisivuilla ja muissa viestintäkanavissa. 

Käyttämällä aihetunnistetta #Tähtiseura positiivinen seuraviestinnän tuuli puhaltaa läpi Suomen etelästä pohjoiseen.

Tähtiseurapäivillä tavataan!

Tähtiseurat kokoontuvat Tähtiseurapäiville Helsinkiin 8.-9.10.2022. Kaikille yhteisen ohjelman lisäksi voimistelulla on oma lajiosuus lauantaiaamussa. Tähtiseurapäivillä palkitaan myös viestintäkampanjaan osallistuneita seuroja. Lue lisää Tähtiseurapäivistä Olympiakomitean sivuilta tästä linkistä.

*****

Tähtiseura-ohjelma on maksuton seuratoiminnan laatuohjelma, jota jokainen seura voi hyödyntää omien resurssiensa mukaan. Voimisteluliitossa uusia seuroja ohjelman pariin auttaa seuratiimi. Lisätietoja seurakehityspäällikkö Tiina Saulilalta, ks. yhteystiedot.

Haku