Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » Tanssi » Tanssin ohjaaja-, valmennus- ja tuomaritoiminta

Tanssin koulutuspolku

Tanssijan koulutuspolku on monipuolinen ja voi muodostuessaan olla monen tekijän summa. Löydä tietoa koulutuksista ohjaajaksi, valmentajaksi tai tuomariksi tanssin parissa.

Jokaisen valmentajan koulutuspolku on omannäköinen

On monta tapaa tulla hyväksi tanssiohjaajaksi, -valmentajaksi tai koreografiksi. Oppiminen voi alkaa jo ennen valmennusuran alkamista omasta kiinnostuksesta, eikä se tarvitse päättyä koskaan. Valmentajaidentiteetti rakentuu lajin parissa arjen kokemuksista ja voi syventyä erilaisten koulutusten avulla.

Polku voi alkaa vaikkapa apuohjaajana kilpailevassa tanssiryhmässä tai harrasteryhmän ohjaajana. Aloitteleva valmentaja hyödyntää aikaisemmin tanssin parissa oppimaansa, soveltaa kokemaansa ja näkemäänsä sekä arvioi onnistumistaan.

Tuomarit rivissä

Ohjaajia koulutuksessa

Valmentajan työ palkitsee onnistumisillaan

Valmentajana pääsee kokemaan jotain sellaista, mitä lajin parissa toimivat tietävät. Sosiaaliset suhteet, aidot hetket, onnistumiset, kilpailutapahtumat antavat ikimuistoisia kokemuksia elämän varrelle. 

 

Jokaisen valmentajan polku on erilainen. Itse määrittelet, millainen valmentaja olet, kenen neuvoja noudatat, mitä toimintatapoja toteutat ja millainen osa olet tanssijoittesi elämässä.

Lue lisää koulutusmahdollisuuksista tanssin parissa: 

Tanssiohjaajan ja -valmentajan koulutus 

Suomen Voimisteluliitto järjestää koulutuksia tanssin ohjauksesta kiinnostuneille. 

Lue lisää 

Tuomarikoulutus

Tutustu tuomarikoulutuksen mahdollisuuksiin tanssin parissa.

Lue lisää  

Koulutuskalenteri

Tutustu koulutuksiin ja niiden ajankohtiin 
koulutuskalenterin avulla.

Haku