Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » Tanssi » Tanssin kilpailu- ja tuomaritoiminta

Tanssin kilpailu- ja tuomaritoiminta

Tanssilla on monipuoliset kilpailu- ja esiintymismahdollisuudet. Tapahtumia järjestetään sekä kansallisesti että kansainvälisesti, tanssin ikäsarjoista koreografiakilpailuun ja esittävän voimistelun ja tanssin kisailuun. Osallistua voi yksin tai yhdessä!

Esiintyminen ja kilpaileminen

Tanssijoiden kilpailemisen polku voi alkaa esimerkiksi Stara-tapahtumista, tanssin sarjasta. Stara-tapahtumiin voi osallistua kuusi vuotta täyttäneet, yläikärajaa ei ole. Tanssin Stara-sarjoja järjestetään myös mm. Tanssi Cup -kilpailujen yhteydessä.

Tanssijat kilpailevat Tanssi Cup -kilpailuissa ikäsarjoissa 10-12-vuotiaista aikuisiin soolo-, duo&trio ja/tai ryhmäsarjoissa ja/tai koreografiakilpailussa. Tutustu Tanssi Cup sääntöihin ja arviointilomakkeisiin tämän linkin kautta.

Lisäksi tanssijat voivat osallistua esittävän voimistelun ja tanssin Gym for Life -tapahtumiin.

Tanssijoille on tarjolla myös monia tapahtumia Suomessa ja ulkomailla, löydä omasi ja hyppää mukaan!

 

HUOM! Kisanet päivittyy syksyllä ja siellä julkaistaan Tanssi Cup -kilpailut ja Gym for Life -tapahtumat.

 

Voimistelijat tekevät laukka-askelta

 

Tuomarointi

Tuomareiden ilmoittautuminen Tanssi Cup -kilpailuun tehdään Kisanetin kautta ilmoittautumisohjeiden mukaan määräaikaan mennessä tuomarivelvoitteen mukaisesti. Tanssin kilpailuissa on käytössä tuomarisakko 250€/puuttuva tuomari. Ikäsarjojen (soolo, duo&trio, ryhmä) ja koreografiakilpailun tuomariksi voi ilmoittautua Voimisteluliiton tanssin tuomarikoulutuksen käyneet.

Tuomarivelvoite on seuraava ikäsarjoihin ja/tai koreografiakilpailuun ilmoittautuneilla:

2-3 ilmoitettua teosta, 1 tuomari
4-6 ilmoitettua teosta, 2 tuomaria
7 tai useampi teos, 3 tuomaria

Tuomarivelvoitetta ei ole Stara-tapahtumissa, mutta suositeltavaa on, että mikäli ilmoittautuu Stara-sarjaan/-sarjoihin, ilmoittaa myös vähintään yhden tuomarin eli Arvin Stara-sarjaan. Stara-sarjaan voi ilmoittautua Arviksi Voimisteluliiton Arvi-koulutuksen käyneet.

Tuomarikoulutukset löydät koulutushausta. 

Haku