Hyppää sisältöön

Haku joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmään 2022-2023

Valintaleireille ilmoittautuminen on 1.-31.5.2022. Valintaleirit järjestetään heinäkuussa.

Haku alue-, kilpa- ja harrasteleireille tapahtuu toukokuussa 2022.

Suomen Voimisteluliiton joukkuevoimistelun valmennustoiminnan tavoitteena on kehittää ja ylläpitää suomalaista valmennusjärjestelmää, joka luo edellytykset kansainväliseen menestykseen. Valmennusjärjestelmän yhtenä osana on valmennusrinkitoiminta. Kansainvälisten A-kategorian kilpailujen ja B-kategorian kilpailujen edustuspaikkojen hakeminen edellyttää osallistumista Voimisteluliiton valmennustoimintaan. World cup ja challenge cup kilpailuihin edustajat valitaan valintakilpailuilla.

Suomen Voimisteluliitto järjestää kansallisia ja alueellisia valmennusrinkejä useilla urheiluopistoilla. Valmennusrinkitoiminnalla halutaan tarjota joukkueille apua ja huippuvalmentajien neuvoja sekä tukea valmentajia ja voimistelijoita pitkäjänteiseen ja tulokselliseen työhön koko maan laajuudelta kaikissa ikäluokissa ja sarjoissa.

Kaudella 2022-2023 jatketaan edellisinä kausina käytössä ollutta valintaleirimenettelyä Talent- ja haastajaringeissä. Valintaleirien osalta joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmän valinnat päättää leireillä läsnäoleva asiantuntijaryhmä ennalta määriteltyjen kriteerien ja testien mukaan. Nuorten ja naisten rinkeihin valinnat suoritetaan syksyn 2022 MM-karsinnan perusteella. Muut joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmän valinnat päättää lajiasiantuntijaryhmä voimistelun leirikoordinaattorin esityksen pohjalta.

Valmennusrinkien toiminta tapahtuu leirien kautta kesästä seuraavan vuoden kevääseen sisältäen 2 leiriä ja leirikauden ulkopuolisen toiminnan. Osallistuminen valmennustoimintaan merkitsee taloudellista sitoutumista valmennusringin kaikkiin leireihin osallistumiseen.

Lisätietoja hausta ja valmennusjärjestelmästä saat Terve voimistelija asiantuntijalta ja joukkuevoimistelun leirikoordinaattorilta. Yhteystiedot löydät täältä.

Valmennusleirien peruutusehdot

Joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmän rinkileireillä on yhtenäiset peruutusehdot.

  • Kuluton peruutus on mahdollista 30 vrk ennen tilaisuutta
  • Peruutus 29-21 vrk ennen tilaisuutta veloitus 50 % tilaisuuden arvosta
  • Peruutus 20-15 vrk ennen tilaisuutta veloitus 75 % tilaisuuden arvosta
  • Peruutus 14-0 vrk ennen tilaisuutta veloitus 100 % tilaisuuden arvosta; viimeistään 24 h ennen leirin aloitusta sähköisellä peruustuslomakkeella tehty peruutus lääkärintodistuksen kanssa 45€ (suullisia tai sähköpostitse tai opistolle toimitettuja peruutuksia/lääkärintodistuksia ei käsitellä.

Leirivarauksiin sovellamme edellä mainittuja peruutusehtoja, jos muista ehdoista ei ole erikseen sovittu.

Saapumatta jääminen (no show) laskutetaan varauksen koko arvosta. Varaaja on vastuussa varauksensa mukaisten palveluiden maksamisesta. Ilmoitetut peruutusehdot ovat edelleen voimassa.

Haku