Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » Joukkuevoimistelu » Valmennus » Leirien ohjeet ja käytänteet

Haku joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmään 2024-2025

Valintaleireille ilmoittautuminen on 1.-31.5.2024. Valintaleirit järjestetään heinä-elokuussa.

Haku alue-, kilpa- ja harrasteleireille tapahtuu touko-kesäkuussa 2024. Hakuohjeet ja -lomake löytyy täältä.

Suomen Voimisteluliiton joukkuevoimistelun valmennustoiminnan tavoitteena on kehittää ja ylläpitää suomalaista valmennusjärjestelmää, joka luo edellytykset kansainväliseen menestykseen. Valmennusjärjestelmän yhtenä osana on valmennusrinkitoiminta. Kansainvälisten A-kategorian kilpailujen ja B-kategorian kilpailujen edustuspaikkojen hakeminen edellyttää osallistumista Voimisteluliiton valmennustoimintaan. World cup ja challenge cup kilpailuihin edustajat valitaan valintakilpailuilla.

Suomen Voimisteluliitto järjestää kansallisia ja alueellisia valmennusrinkejä useilla urheiluopistoilla. Valmennusrinkitoiminnalla halutaan tarjota joukkueille apua ja huippuvalmentajien neuvoja sekä tukea valmentajia ja voimistelijoita pitkäjänteiseen ja tulokselliseen työhön koko maan laajuudelta kaikissa ikäluokissa ja sarjoissa.

Kaudella 2024-2025 jatketaan edellisinä kausina käytössä ollutta valintaleirimenettelyä Talent- ja haastajaringeissä. Valintaleirien osalta joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmän valinnat päättää leireillä läsnäoleva asiantuntijaryhmä ennalta määriteltyjen kriteerien ja testien mukaan. Nuorten ja naisten rinkeihin valinnat suoritetaan kevään/syksyn 2024 MM-karsinnan perusteella. Muut joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmän valinnat päättää lajiasiantuntijaryhmä voimistelun leirikoordinaattorin esityksen pohjalta.

Valmennusrinkien toiminta tapahtuu leirien kautta kesästä seuraavan vuoden kevääseen sisältäen 2 leiriä ja leirikauden ulkopuolisen toiminnan. Osallistuminen valmennustoimintaan merkitsee taloudellista sitoutumista valmennusringin kaikkiin leireihin osallistumiseen.

Lisätietoja hausta ja valmennusjärjestelmästä saat Terve voimistelija asiantuntijalta ja joukkuevoimistelun leirikoordinaattorilta. Yhteystiedot löydät täältä.

Valmennusleirien peruutusehdot

Peruutusehdot:
* Kuluton peruutus on mahdollista ennen ilmoittautumisajan päättymistä.
* Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutus mahdollista lääkärintodistuksella siten, että kokonaismaksusta vähennetään -25€ toimistokuluja. Peruutus tulee tehdä ennen leirin alkamista. Leirin alkamisen jälkeen tulleita peruutuksia ei käsitellä ja maksu on 100%.
* Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista, joista ei ole lääkärintodistusta, veloitetaan maksu 100%.
 
Kaikki peruutukset tulee tehdä tämän linkin kautta. Sähköpostitse tai puhelimitse tai suoraan opistolle  tehtyjä peruutuksia ei käsitellä.

Valmennusleirien hinnat 2024-2025

1vrk leiri = 137€ (sisältää opistotasoisen majoituksen, saapumispäivänä päivällinen ja iltapala sekä lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)

2vrk leiri (Haastajat, Talent B) = 204€ (sisältää opistotasoisen majoituksen, saapumispäivänä päivällinen ja iltapala, kakkospäivänänä aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)

2vrk (Talent A) = 199€ (sisältää opistotasoisen majoituksen, saapumispäivänä päivällinen ja iltapala, kakkospäivänänä aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)

2vrk (SEN B, JUN B1) = 154€ (sisältää opistotasoisen majoituksen, saapumispäivänä päivällinen ja iltapala, kakkospäivänänä aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)

2vrk (JUN B2) = 175€ (sisältää opistotasoisen majoituksen, saapumispäivänä päivällinen ja iltapala, kakkospäivänänä aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)

Nuorten ja naisten A-maajoukkueleireissä erillinen hinnoittelu / liiton tukemat leirivuorokaudet.

Haku