Voimistelusta on moneksi, etsi oma tapasi!

Temppuohjeet koululiikuntaan:


Vinkkejä tanssin maailmaan:

 

Välkkäritreeneistä vauhtia kotiin ja kouluun!

 

Tsekkaa myös, mitä on rope skipping:

Rope skipping on hauskaa tekemistä sekä yksin että yhdessä. Voit hyppiä niin yksin, yhdessä parin kanssa kuin pienessä ryhmässäkin.

Tulosta talteen alla olevan oppaan rope skipping-vinkit.

 

                       

Voimisteluliiton rope skipping-ohjevideoihin löytyy myös tulostettavat QR-koodit . Video-ohjeet sopivat esim. QR-koodisuunnistuksen tai välituntiliikunnan toiminnallisiksi pisteiksi! 

Onko ryhmissäsi energisiä lapsia? Tutustu vinkkivideoihin energisten lasten tukemisesta liikuntaryhmässä sekä ADHD-lapset ja liikunta-oppaaseen.           


 

 

Valmista materiaalia opetukseen

Toiminnallisen opetuksen ideat

Ota liike avuksi opetuksessa. Tulosta valmiita ideoita ja ohjeita toiminnalliseen opetukseen. 

Ilmiötunnit

 

Katso tunnelmia Lounais-Suomen koulukiertueelta ja nappaa ideoita.

 

Katso video demotunnista! 

Vantaan Voimisteluseura kävi Uomarinteen koululla vetämässä Rope Skipping demon. Lajiesittelytunnin n. 8min kooste katsottavissa täältä!

Tsekkaa lisää ideoita, keskustele aiheista tai esitä toiveita, mitä kouluissa toivotaan: tutustu meidän Liikettä!-blogiin.

Lue uutinen Polarin ja Voimisteluliiton yhteisestä demosta 2.11 Raisiossa, Liikkuva koulu-seminaarista. 

Voimisteluliitto pyrki kehittämään valtakunnallisia malleja liikunnallisen elämäntavan tukemiseen ja edistämään urheiluseurojen ja koulujen välistä yhteistyötä. Haluamme jatkossakin olla lähellä jokaista ja pienillä teoilla voimme tehdä suuria vaikutuksia motoristen taitojen oppimiseen ja liikunnan kipinän synnyttämiseen. 

Vuonna 2019-2021 tavoitteena on tukea seuroja tekemään kouluyhteistyötä entistä laajemmin tarjoamalla koulutusta, materiaalia ja yhteistyömuotoja. Voimisteluliitolla on meneillään Liiku mun kaa-hanke, johon on saatu avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä. 

 

Lisätietoja: Lasten liikunnan päällikköltä, Liisa Lappalaiselta @voimistelu.fi

Lisätietoja Liiku Mun Kaa- hankkeesta; projektipäälliköltä Venla Väyryseltä