Liikettä kouluun!

Hyödynnä kouluilla, päiväkodeissa tai kerhotoiminnassa Voimisteluliiton vapaassa käytössä olevia materiaalejaVoit muokata tunteja ryhmällesi sopiviksi, mutta jos materiaaleissa on kuvia + kuvaajan nimi, niin muistathan mainita kuvaajan nimen myös omissa materiaaleissasi. Kiitos.

Tsekkaa, mitä on rope skipping!

Sopii mainiosti koululiikuntaan, välitunneille ja välituntiikunnaksi lasten itsensä ohjaamana. 

Ota talteen rope skipping-vinkit välitunneille, kerhoihin ja opetukseen!

                       

Tulosta QR-koodit Voimisteluliiton Rope Skipping-ohjevideoihin. Video-ohjeet sopivat esim. QR-koodisuunnistuksen tai välituntiliikunnan toiminnallisiksi pisteiksi! 

Kaipaatko ohjeita voimistelun opetukseen? 

Voimisteluliiton ja Koululiikuntaliiton yhteiset Temppusankarit-videot sisältävät tutuimpien voimisteluliikkeiden liikekehittelyjä ja avustusotteita. Tsekkaa Temppusankarit-videot, ja ota temput tunnille!  

           

Toiminnallisen opetuksen ideat

Ota liike avuksi opetuksessa. Tulosta valmiita ideoita ja ohjeita toiminnalliseen opetukseen. 

Ilmiötunnit

 

Katso tunnelmia Lounais-Suomen koulukiertueelta ja nappaa ideoita.

 

Katso video demotunnista! 

Vantaan Voimisteluseura kävi Uomarinteen koululla vetämässä Rope Skipping demon. Lajiesittelytunnin n. 8min kooste katsottavissa täältä!

Tsekkaa lisää ideoita, keskustele aiheista tai esitä toiveita, mitä kouluissa toivotaan: tutustu meidän Liikettä!-blogiin.

Lue uutinen Polarin ja Voimisteluliiton yhteisestä demosta 2.11 Raisiossa, Liikkuva koulu-seminaarista. 

Voimisteluliitto pyrki kehittämään valtakunnallisia malleja liikunnallisen elämäntavan tukemiseen ja edistämään urheiluseurojen ja koulujen välistä yhteistyötä. Haluamme jatkossakin olla lähellä jokaista ja pienillä teoilla voimme tehdä suuria vaikutuksia motoristen taitojen oppimiseen ja liikunnan kipinän synnyttämiseen. 

Vuonna 2019 tavoitteena on tukea seuroja tekemään kouluyhteistyötä entistä laajemmin tarjoamalla koulutusta, materiaalia ja yhteistyömuotoja. Voimisteluliitolla on meneillään Liiku mun kaa-hanke, johon on saatu avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.