Liikettä kouluun!

Suomen Voimisteluliitossa on alkanut 2017 kouluyhteistyö, minkä tarkoituksena on kehittää tunti lisää liikuntaa toimintamalleja kouluihin ja päiväkoteihin. Viemme voimistelua osaksi koulupäiviä ja sitä kautta aktivoimme lapsia ja nuoria liikkumaan enemmän koulupäivän aikana. Tehtävänä ja tavoitteena on vaikuttaa oppilaiden hyvinvointiin tukemalla fyysistä, sosiaalista ja psyykkistä toimintakykyä sekä myönteistä suhtautumista omaan kehoon. Liikunnallisessa yhteistyössä korostuu asiantuntijuuden jakaminen, fyysisen aktiivisuuden lisääminen ja yhdessä tekeminen.

Voimisteluliitto pyrkii kehittämään valtakunnallisia malleja liikunnallisen elämäntavan tukemiseen ja edistää urheiluseurojen ja koulujen välistä yhteistyötä. Haluamme olla lähellä jokaista ja pienillä teoilla voimme tehdä suuria vaikutuksia motoristen taitojen oppimiseen ja liikunnan kipinän synnyttämiseen.

 


Lataa materiaalipankista vapaaseen käyttöön nyt materiaaleja kouluille, päiväkoteihin tai kerhotoimintaan.

Voit muokata tunteja ryhmällesi sopiviksi, mutta jos materiaaleissa on kuvia + kuvaajan nimi, niin muistathan mainita kuvaajan nimen myös omissa materiaaleissasi. Kiitos.

Tsekkaa Rope Skipping - esittelyvideo & innostu itsekin kokeilemaan.

 

Voimistelukoulun ulkotunti - UUSI

Freegym - Taisto

Freegym - Rolleja ja voimaa

Freegym - Kärrynpyörä

Freegym - Käsilläseisonta

Rope Skipping - perushyppyjä mm. liikuntatunneilla ja välituntiliikuntaan

Voimistelukoulu - ideoita perusmotoristen taitojen harjoitteluun.

Tsekkaa lisää ideoita, keskustele aiheista tai esitä toiveita, mitä kouluissa toivotaan: tutustu meidän Liikettä!-blogiin.

 

Lisätietoa kouluyhteistyön mahdollisuuksista kuulet Liisa Lappalaiselta (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)