Liikettä kouluun!

Suomen Voimisteluliitossa on alkanut 2017 kouluyhteistyö, minkä tarkoituksena on kehittää tunti lisää liikuntaa toimintamalleja kouluihin ja päiväkoteihin. Viemme voimistelua osaksi koulupäiviä ja sitä kautta aktivoimme lapsia ja nuoria liikkumaan enemmän koulupäivän aikana. Tehtävänä ja tavoitteena on vaikuttaa oppilaiden hyvinvointiin tukemalla fyysistä, sosiaalista ja psyykkistä toimintakykyä sekä myönteistä suhtautumista omaan kehoon. Liikunnallisessa yhteistyössä korostuu asiantuntijuuden jakaminen, fyysisen aktiivisuuden lisääminen ja yhdessä tekeminen.

Voimisteluliitto pyrkii kehittämään valtakunnallisia malleja liikunnallisen elämäntavan tukemiseen ja edistää urheiluseurojen ja koulujen välistä yhteistyötä. Haluamme olla lähellä jokaista ja pienillä teoilla voimme tehdä suuria vaikutuksia motoristen taitojen oppimiseen ja liikunnan kipinän synnyttämiseen.

 


Lataa materiaalipankista vapaaseen käyttöön nyt materiaaleja kouluille, päiväkoteihin tai kerhotoimintaan.

Voit muokata tunteja ryhmällesi sopiviksi, mutta jos materiaaleissa on kuvia + kuvaajan nimi, niin muistathan mainita kuvaajan nimen myös omissa materiaaleissasi. Kiitos.

Tsekkaa, mitä on Rope Skipping! Sopii mainiosti koululiikuntaan, välitunneille ja välkkäreiden ohjaamaksi. 

 

Katso tunnelmia Lounais-Suomen koulukiertueelta ja nappaa ideoita.

 

  Tsekkaa lisää ideoita, keskustele aiheista tai esitä toiveita, mitä kouluissa toivotaan: tutustu meidän Liikettä!-blogiin.

Lue uutinen Polarin ja Voimisteluliiton yhteisestä demosta 2.11 Raisiossa, Liikkuva koulu-seminaarista. 

 

Lisätietoa kouluyhteistyön mahdollisuuksista kuulet Liisa Lappalaiselta (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)