Liikettä kouluun!

Lataa materiaalipankista vapaaseen käyttöön nyt materiaaleja kouluille, päiväkoteihin tai kerhotoimintaan.

Voit muokata tunteja ryhmällesi sopiviksi, mutta jos materiaaleissa on kuvia + kuvaajan nimi, niin muistathan mainita kuvaajan nimen myös omissa materiaaleissasi. Kiitos.

Tsekkaa, mitä on Rope Skipping! Sopii mainiosti koululiikuntaan, välitunneille ja välkkäreiden ohjaamaksi. 

 

Katso tunnelmia Lounais-Suomen koulukiertueelta ja nappaa ideoita.

 

Katso video demotunnista! 

Vantaan Voimisteluseura kävi Uomarinteen koululla vetämässä Rope Skipping demon. Lajiesittelytunnin n. 8min kooste katsottavissa täältä!

Tsekkaa lisää ideoita, keskustele aiheista tai esitä toiveita, mitä kouluissa toivotaan: tutustu meidän Liikettä!-blogiin.

Lue uutinen Polarin ja Voimisteluliiton yhteisestä demosta 2.11 Raisiossa, Liikkuva koulu-seminaarista. 

 

Suomen Voimisteluliitolle  vuosi 2017 oli kouluyhteistyö vuosi, minkä tarkoituksena oli kehittää tunti lisää liikuntaa toimintamalleja kouluihin ja päiväkoteihin. Veimme voimistelua osaksi koulupäiviä ja sitä kautta aktivoimme lapsia ja nuoria liikkumaan enemmän koulupäivän aikana. Tehtävänä ja tavoitteena oli vaikuttaa oppilaiden hyvinvointiin tukemalla fyysistä, sosiaalista ja psyykkistä toimintakykyä sekä myönteistä suhtautumista omaan kehoon. Liikunnallisessa yhteistyössä korostui asiantuntijuuden jakaminen, fyysisen aktiivisuuden lisääminen ja yhdessä tekeminen.

Voimisteluliitto pyrki kehittämään valtakunnallisia malleja liikunnallisen elämäntavan tukemiseen ja edistämään urheiluseurojen ja koulujen välistä yhteistyötä. Haluamme jatkossakin olla lähellä jokaista ja pienillä teoilla voimme tehdä suuria vaikutuksia motoristen taitojen oppimiseen ja liikunnan kipinän synnyttämiseen. 

Vuonna 2018 painopiste on tukea seuroja tekemään kouluyhteistyötä entistä laajemmin tarjoamalla koulutusta, materiaalia ja yhteistyömuotoja. Voimisteluliitolla on meneillään hanke Liiku mun kaa! Hankkeeseen on haettu rahoitusta OKM:stä.