Kisanet

Voimisteluliiton kilpailuiden ilmoittautumisjärjestelmänä käytetään syksystä 2019 lähtien Maggia Finland Oy:n Kisanetiä. Kisanet kerää kaikkien kilpailuiden ja Stara-tapahtumien kilpailukutsut ja -sivustot sekä ilmoittautumiset. Lisäksi Kisanetissä on akrobatiavoimistelun, joukkuevoimistelun, rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun ja Lumo-tapahtumien tulospalvelu. Kisanetiin pääset osoitteesta https://kisanet.fi/ Kisanetissä hoidetaan myös voimistelijoiden, valmentajien ja tuomareiden lisenssitarkistukset. Lisenssit siirtyvät Hoikasta Kisanetiin kolmesti päivässä; 6.00, 12.00 ja 16.00.

Kisanetin käyttöön on tehty ohjesivusto, jonka löydät täältä. Kisanetin käytöstä järjestetään myös koulutuksia tarvittaessa, lisätietoja inkeri.lohikoski(a)voimistelu.fi. Syksyn 2020 Kisanet-koulutus löytyy tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan) ja TeamGymin koulutus tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan). Kevään 2020 Kisanet-koulutukset löytyvät tästä linkistä

Seuroille luodaan voimisteluliitosta yhdet pääkäyttäjän tunnukset, ja loput tunnukset valmentajille ja kisajärjestäjille seura pääsee luomaan itse. Seuran käyttäjätunnukset pääsee tilaamaan tästä linkistä.

Kilpailuiden ajankohtiin, sarjoihin tai muuten kilpailukalenteriin liittyvissä asioissa kysymykset lajipäällikölle. Stara-tapahtumien järjestämiseen liittyvät asiat lasten voimistelun kehittäjälle ja aluestarat aluepäälliköille. Sivuston teknisiin asioihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Kisanetiin (tuki@kisanet.fi)

Sport Event System

Toisena tulospalveluohjelmana käytetään ruotsalaista Sport Event Systemiä. Ohjelmassa hoidetaan kilpa-aerobicin, miesten telinevoimistelu, naisten telinevoimistelun sekä Team Gymin tulospalvelu. SportEventSystemsiin kilpailuarkistoon pääset täältä: https://live.sporteventsystems.se/Score/?country=fin

Kyseisten lajien kilpailuiden järjestäjien tulee tilata tunnukset ohjelmaan, kun suoritusjärjestys on luotu Kisanetissä. Tunnukset tulee tilata viimeistään kolme arkipäivää ennen kilpailua osoitteesta inkeri.lohikoski(a)voimistelu.fi. Yhdessä tunnusten kanssa seura saa lajikohtaiset ohjeet ohjelman käyttöön.

Trampoliinivoimistelun tulospalvelu jatkaa toistaiseksi entiseen tapaan ScoreExpressin kautta.