Kisanet

Voimisteluliiton kilpailuiden ilmoittautumisjärjestelmänä käytetään syksystä 2019 lähtien Maggia Finland Oy:n Kisanetiä. Kisanet kerää kaikkien kilpailuiden ja Stara-tapahtumien kilpailukutsut ja -sivustot sekä ilmoittautumiset. Lisäksi Kisanetissä on akrobatiavoimistelun, joukkuevoimistelun, rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun ja Lumo-tapahtumien tulospalvelu. Kisanetiin pääset osoitteesta https://kisanet.fi/ Kisanetissä hoidetaan myös voimistelijoiden, valmentajien ja tuomareiden lisenssitarkistukset. Lisenssit siirtyvät Hoikasta Kisanetiin kolmesti päivässä; 6.00, 12.00 ja 16.00.

Kisanetin koulutukset kilpailun järjestäjille järjestetään elokuun aikana. Kisanetiin on myös tulossa kirjallisia ohjeita, kunhan ulkoasu on saatu kaikilla sivuilla viimeisteltyä.

Käyttäjätunnuksiin liittyvissä asioissa tulee olla yhteydessä Voimisteluliittoon (inkeri.lohikoski@voimistelu.fi). Seuroille luodaan voimisteluliitosta yhdet pääkäyttäjän tunnukset, ja loput tunnukset valmentajille ja kisajärjestäjille seura pääsee luomaan itse. 

Kilpailuiden ajankohtiin, sarjoihin tai muuten kilpailukalenteriin liittyvissä asioissa kysymykset lajipäällikölle. Stara-tapahtumien järjestämiseen liittyvät asiat lasten voimistelun kehittäjälle ja aluestarat aluepäälliköille. Sivuston teknisiin asioihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Kisanetiin (tuki@kisanet.fi)

Sport Event System

Toisena tulospalveluohjelmana käytetään ruotsalaista Sport Event Systemiä. Ohjelmassa hoidetaan kilpa-aerobicin, miesten telinevoimistelu, naisten telinevoimistelun sekä Team Gymin tulospalvelu. SportEventSystemsiin kilpailuarkistoon pääset täältä: https://live.sporteventsystems.se/Score/?country=fin. Syksyn kisajärjestäjien koulutuksessa käydään läpi myös tulospalvelun esittely.

Trampoliinivoimistelun tulospalvelu jatkaa toistaiseksi entiseen tapaan ScoreExpressin kautta.