Gym For Life

Seuraava esittävän voimistelun World Gym for Life Challenge -tapahtuma on 13. – 17.7.2021 Portugalin Lissabonissa. Gym for Life -tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden esittävän voimistelun ryhmille osallistua voimistelukisailuun, tulla arvioiduksi, saada palautetta ja lopuksi saada mitali, joko kultainen, hopeinen tai pronssinen. Tapahtuma on kaiken ikäisille ja -tasoisille voimisteluryhmille ja kaikenlaiselle voimistelulle. Kaikki ovat tervetulleita mukaan.

HUOM: Alustavaa ilmoittautumisaikaa on myöhäistetty, alustavat ilmoittautumiset 13.10.2020 mennessä.

Mistä on kyse?
Kisailuun voivat osallistua kaiken ikäiset ja kaikkea mahdollista voimistelua esittävät ryhmät. Esitysohjelman kesto on maksimissaan viisi (5) minuuttia. Ohjelma voi telineittä tai telineillä, musiikilla tai musiikitta. Ryhmässä tulee olla ainakin kaksi aktiivista voimistelijaa, ylärajaa ei ole. Sarjoja on neljä. Asiantuntijaryhmä arvioi esitykset kulta-, hopea- tai pronssikategorioihin. Kultakategorian ryhmät esiintyvät World Gym for Life -gaalassa, josta yksi ryhmä palkitaan Bruno Grandi -pokaalilla. Jokaisen sarjan päätyttyä ryhmien valmentajien on mahdollista saada palautetta.

Portugal & Lissabon
Euroopan lounaiskulmassa sijaitsevassa Portugalissa on noin 10 miljoonaa asukasta. Siitä lähes 2 miljoonaa asustaa pääkaupungin Lissabonin läheisyydessä. Vuonna 2021 Lissabon on Euroopan urheilupääkaupunki.

Altice Arena
Kansojen puiston (Pargue das Nacoes) sydämessä noin 10 minuutin matkan päässä Lissabonin kansainväliseltä lentoasemalta löytyy Altice Arena -halli, jossa järjestetään useita erilaisia musiikki-, urheilu- ja kulttuuritapahtumia. Gym for Life -tunnuslukuja: esiintymisareenan koko 20x30m, lämmittelyalue 53x28m, 10.000 katsomopaikkaa. Lisäksi eri puolille kaupunkia tulee 2 – 3  ulkoilma esiintymislavaa.

Tapahtuma-aikataulu
ma 12.7. delegaatioiden saapuminen
ti 13.7. harjoituksia
ke 14.7. harjoituksia, avajaiset, kisailu
to 15.7. harjoituksia, kisailu, kaupunkiesiintymisiä
pe 16.7. harjoituksia, kisailu, kaupunkiesiintymisiä
la 17.7. workshopeja, gaalan harjoitukset, gaala, päättäjäiset
su 18.7. delegaatiot kotimatkalle  

Matkustaminen Lissaboniin
Lentokenttä on 10 minuutin päässä keskustasta.
Järjestäjät tarjoavat lentokenttäkuljetuksia 15 €/suunta.

Vakuutus ja lisenssi
Jokainen osallistuja tarvitsee lisenssin ja vakuutuksen. 

Majoitus
Tapahtumassa on mahdollista majoittua kouluilla tai hotelleissa. Hotelleja eri puolilla Lissabonia on paljon ja monessa kategoriassa. 
Suuntaa-antavia hotellihintoja per henkilö per vuorokausi sis. aamiaisen ja lounaan:
Kategoria A: 1-hh 180 €, 2-hh 110, 3-hh 105 €
Kategoria B: 1-hh 140 €, 2-hh 95 €
Nuorisomaj: 2-hh 60 €, 4-6-hh 50 €

Rekisteröinti ja hinnat 
Osallistujapassi sisältää: osallistumisen kisailuun, paikallisliikenteen 13.-18.7. majoituksen ja suorituspaikkojen välillä, 50% alennuksen gaalalipusta, avajaiset ja päättäjäiset, kaupunkiesiintymiset, workshopit. Osallistujapassin hinta on 180 €. Koulumajoituksen hinta (6 yötä aamiaisineen ja lounaineen) on 225 €. Lisäaterian hinta (lounas tai päivällinen) on 20 €.

Alustavat ilmoittautumiset 13.10.2020
Seuran tiedot, montako ryhmää, montako osallistujaa, montako kaupunkiesitystä, koulu-/hotellimajoitustarpeet. 
Tee alustava ilmoittautuminen TÄSTÄ

Sitovat ilmoittautumiset 13.1.2021
Online-rekisteröinti henkilöittäin (ohjeistus myöhemmin).
Tässä yhteydessä maksetaan 50% osallistujapasseista ja hotellimajoituksista.
Loppulaskut tulevat maksettavaksi kaksi kuukautta ennen tapahtumaa.
Lue lisää TÄSTÄ 

***


Kansainvälinen Voimisteluliitto FIG järjestää Gym For Life -tapahtuman joka neljäs vuosi. Gym For Lifessa yhdistyvät suurtapahtuman yhteishenki sekä kisailun tunnelma. Tapahtuman sydämenä on näytöskisailu, jossa voivat kilpailla kaikki voimistelua tai tanssia harrastavat ryhmät. Ensimmäinen World Gym for Life Challenge järjestettiin Itävallan Dornbirnissä kesällä 2009.

Mukaan pääsee jo kahden voimistelijan ryhmällä, eikä voimistelijoiden enimmäismäärää ole rajoitettu. Kisailualueen koko on 20x30 metriä. Ryhmä saa itse valita korkeintaan viisi minuuttia kestävään ohjelmaansa musiikin, tyylin ja mahdolliset välineet ja telineet.

Asiantuntijaryhmä arvioi esitykset seuraavin arviointikriteerein: viihdyttävyys; innovatiivisuus, omaperäisyys ja vaihtelevuus; tekniikka, laatu ja turvallisuus; yleisvaikutelma. Ryhmät saavat esityksestään joko pronssi-, hopea- tai kultamaininnan. Kultamaininnan ansainneet valitaan esiintymään Gym For Life -gaalaan, jossa yksi ryhmistä palkitaan vuoden mestariryhmänä Bruno Grandi -pokaalilla.

Järjestetyt Gym for Life -tapahtumat
4. World Gym for Life Challenge 13. - 17.7.2021 Lissabon, Portugali 
3. World Gym for Life Challenge 2017 Oslofjord, Norja
2. World Gym for Life Challenge 2013 Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
1. World Gym for Life Challenge 2009 Dornbirn, Itävalta