FESTIVAL DEL SOLE

Festival del Sole järjestetään joka toinen kesä Italian Riccionessa. Tapahtumaan osallistuu noin 5000 voimistelijaa 20 maasta. Suomesta tapahtumaan on osallistunut perinteisesti 300 - 400 suomalaista. Seuraava jo. 15. Festival del Sole on 28.6. - 3.7.2020. Suomalaisseurat ovat tervetulleita mukaan. Lue lisää sivupalkin valikosta (vas.).
Huom: rekisteröinti/ilmoittautuminen alkaa 15.10.2019.
Lisätietoja: www.festivaldelsole.it/en  ja info@festivaldelsole.it

BLUME GRAN CANARIA

Kansainvälinen Blume Grand Canaria -voimistelufestivaali on vuosittain marras-joulukuussa Kanarian saarilla Espanjassa. Tapahtumaan osallistuu noin 200 kansainvälistä voimisteluryhmää. Ohjelmassa on esiintymisiä, workshopeja, gaala jne. Jokaiselta ryhmältä toivotaan 2 - 3 noin 10 minuutin esiintymistä. Ulkona sijaitsevien esiintymisalueiden koko on noin 12 m x 12 m. Kilpailuja (tournaments) on rytmisessä voimistelussa, aerobicissa, trampoliinivoimistelussa ja TeamGymissä. 
Tapahtumaan osallistui vuonna 2018 ainakin Voimistelun ja tanssin Lumosta valittu Kadonneet pojat -joukkue Jyväskylän Naisvoimistelijoista. Kaikki suomalaisjoukkueet ovat tervetulleita tapahtumaan!
Lisätietoja: www.blumegrancanaria.com  ja office@blumegrancanaria.com