Golden Age Gym Festival

7th Kreikka, Kreeta, Rethymnon 4. - 10.10.2020


Golden Age on voimistelufestivaali, joka kutsuu yli 50-vuotiaat voimistelijat yhteiseen tapahtumaan esiintymään, liikkumaan työpajoihin ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Tapahtuman järjestää Euroopan Voimisteluliitto UEG joka toinen vuosi. Esitysryhmässä tulee olla vähintään 6 henkilöä ja esitys voi olla max 6 minuutin mittainen (mieluiten alle 5 min.). Esitykset ovat ulkona kaupunkilavoilla. Lisäksi päivittäin on tarjolla liikuntatunteja, yhteisiä illallisia ja tanssi-iltoja sekä mahdollisuuksia turistiretkiin. Kaikilla tapahtuman osallistujilla tulee olla Voimisteluliiton lisenssi (min. harrastelisenssi. 
Tapahtuman Facebook-sivut on avattu. Sieltä löytyy myös ensimmäinen englanninkielinen tiedote (Bulletin 1). Alustavat ilmoittautumiset 1.11.2019 ja lopulliset 1.2.2020.

Suomalaisia osallistujia on tässä joka toinen vuosi järjestettävässä rennossa liikunnallisessa festivaalissa yleensä noin 200 voimistelijaa. Kaikki halukkaat ryhmät pääsevät mukaan!.Tapahtuman perustiedot löytyvät ensimmäisestä englanninkielisestä tiedotteesta (Bulletin 1) sekä kreikkalaisten järjestäjien avaamilta Facebook-sivuilta.

Esitysohjelma
Yhden esitysryhmän minimikoko on kuusi voimistelijaa. Ryhmä harjoittelee ja esittää max 6 minuutin mittaisen koreografian, mutta toiveena on alle 5 minuutin ohjelmat.

Yksittäisille lähtijöille yhteisohjelma
Mikäli seurasta tai lähialueen seuroista ei ole lähdössä tätä 6 hengen minimiryhmää, tarjoamme mahdollisuutta osallistua nk. yhteisohjelmaan. Liiton kokenut kouluttaja Marja Kallioniemi suunnittelee hauskan ja helpon koreografian (noin 3 min), jonka yksittäiset osallistujat eri seuroista voivat opetella kotona videolta. Heille järjestetään yksi yhteisharjoitus pääkaupunkiseudulla alku- tai loppukesästä 2020. Tämä ohjelma toteutetaan, mikäli saamme vähintään 10 alustavasti asiasta kiinnostunutta osallistujaa 15.10. 2019 mennessä. 

Lue Marja Kallioniemen terveiset Kreetalta TÄSTÄ

Lisätiedot sekä yhteydenotot yhteisohjelman osalta leeni.asola-myllynen(at)voimistelu.fi

 

**

6th Italia Pesaro 16. - 21.9.2018 

Mukana: Borgå GF (Ladyjazz), GFH/HGK (Still Going Strong), GFH (Isadorat), Helsingin Jyry (Lipstikka), Hyvinkään VOLI (Kilta/Vilhelmiinat), Mikkelin Nv (Mimmit), Ruoveden Nv, Säkylän Nv (Golden Team), Sodankylän Kisasiskot, Tampereen Nv (Kilta), Turun Nv (Gym Ladies), yhteensä 217 osallistujaa
Lue lisää tapahtumasta www.goldenage2018.com

5th Slovenia Portoroz 2. - 7.10.2016 
Mukana 9 suomalaisryhmää, joissa vajaat 200 voimistelijaa

4th Ranska Toulouse 2014
3rd Italia Montecatini 2012
2nd Portugali Portimao 2010
1st Espanja, Gran Canaria, Maspalomas 2008

Lisätietoja tapahtumasta Leeni Asola-Myllynen gsm 0400-809573 ja sähköposti etunimi.sukunimi(at)voimistelu.fi