Hoika

Hoika on Voimisteluliiton jäsenrekisteri, jota käyttävät kaikki Voimisteluliiton jäsenseurat. Seuroilla on käytössään joko Hoikan maksuton perusversio, jossa seura ylläpitää yhteystietojaan ja jäsenmääriään tai maksullinen laajaversio, joka tarjoaa laajaa palvelua myös seuran jäsenille. Myös kilpailulisenssit ja Jumppaturva-vakuutukset hankitaan Hoikan kautta.

Ajankohtaista Hoikassa:

Hoikaan on tuotu ryhmien läsnäoloseuranta, ohjeet löytyvät täältä.

Kevään Hoika koulutuksien materiaalit löytyvät nyt sivulta Ohjeita Hoikan käyttöön
Ohjeita -sivulle on lisätty ohjeet liittyen vuositilastoinnin uudistukseen. Uudistukseen liittyy uusia toimintoja ja käytäntöjä Hoikassa, joihin seurojen kannattaa perehtyä jo nyt.

Yhteydenpito sujuvaksi

Minimikäytössä Hoika palvelee seuran ja liiton välistä viestintää. Seuran tulee ylläpitää puheenjohtajan, laskujen vastaanottajan, ohjaajien ja muiden seurahenkilöiden yhteystietoja omassa ohjelmassaan. Yhteyshenkilötiedot näkyvät liitolle ja viestintä tavoittaa seurassanne oikeat henkilöt. Seuran ei tarvitse ilmoittaa henkilö-tai osoitemuutoksia puhelimitse tai sähköpostitse, vaan muutokset tehdään suoraan Hoikassa. Sähköisen viestinnän takia erityisesti sähköpostiosoitteiden ajantasaisuus on tärkeää. 

Seuran ohjaajat ja valmentajat saavat neljä kertaa vuodessa maksuttoman Voimistelu-lehden kotipostiin, kun ohjaajien nimi ja osoitetiedot ovat seuran Hoikassa (ohjaaja ja valmentajarooleissa).

Perusversio

Hoikan perusversiossa seuran rekisterinhoitaja ylläpitää seuran ja jäsenistön tietoja. Vähimmäisvaatimuksena on, että seura ylläpitää yhteyshenkilöiden yhteystietoja sekä tuo jäsenet Hoikaan vuositilastointia varten. Minimivaatimusten lisäksi seuran on mahdollista ylläpitää yhdistyslain mukaista jäsenrekisteriä, hankkia lisenssit ja Jumppaturvat Hoikasta ja saada jäsenlistat ja muut raportit helposti Excel-taulukoiksi. Myös jäsenistön tiedottaminen sähköpostilla onnistuu helposti Hoikan kautta.

Laaja versio

Hoikan laaja versio tarjoaa seurakäyttäjän lisäksi monipuolista palvelua myös seuran jäsenistölle ja säästää seuratoimijoiden hallinnollista työtä. Jäsenet pääsevät ilmoittautumaan ryhmiin ja tapahtumiin suoraan netin kautta ja saavat laskun omaan sähköpostiinsa. Myös esimerkiksi leiri-ilmoittautumiset tai seuravaatteiden tilaukset onnistuvat kätevästi Hoikan lomakkeiden avulla. Henkilö ylläpitää itse omia yhteystietojaan, joka on tietosuoja-asetuksen mukaisesti suositeltava tapa. 

Seuran taloudenhoitoa helpottavat automaattiset viitemaksujen kohdistukset laskuille sekä karhumuistutukset sähköpostiin maksamattomista laskuista.

OBS! Laajassa versiossa on mahdollista valita ruotsinkielinen näkymä seuran jäsenistöä varten

Hoika käyttöön myös teillä?

Hoikan saa tilattua seuran käyttöön Voimisteluliitosta: sanna.heikkila(a)voimistelu.fi. Myös ohjelman päivitykset toiseen versioon hoituvat samaa kautta.

Ilmaisen perusohjelmaversion seura saa käyttöönsä heti. Maksullisen laajan version käyttäjät tekevät sopimuksen Voimisteluliiton kanssa, jonka jälkeen seura saa ohjelman käyttöönsä. Hintatiedot saa Voimisteluliitosta.

 

Apua Hoikan käyttöön

Apua Hoikan käyttöön annetaan Voimisteluliitosta ensisijaisesti sähköpostitse. Yhteyshenkilöinä toimivat:

  • Sanna Heikkilä (seurojen jäsenrekisterit, hintojen tiedustelu)
  • Inkeri Lohikoski (kehitysideat ja ongelmat, yhteyshenkilö toimittajan suuntaan)
  • Veera Karvonen (ohjelman käyttö, lisenssit, jumppaturvavakuutukset)

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@voimistelu.fi. 

Ohjelman käyttöön liittyviin, erityisesti teknisiin kysymyksiin ja ongelmiin vastaa ohjelman toimittaja: asiakaspalvelu@hoika.fi sekä puhelimitse arkisin numerosta  09 4177 0741.

Järjestämme vuosittain myös erilaisia koulutuksia tai workshopeja Hoikan käytöstä - tule mukaan oppimaan ja jakamaan osaamista!