Toiminnan kehittäminen voimisteluseurassa

Seurojen toiminnan kehittämisessä avainasemassa on ohjaajien ja lajivalmentajien kouluttamisen lisäksi ja seuratyöntekijöiden ja -toimijoiden osaamisen tukeminen sekä seuran toimintamallien kriittinen tarkastelu ja tarvittaessa uudistaminen. Voimisteluliitto käyttää toiminnan kehittämisen perustana kaikkien lajien yhteisiä seuratoiminnan laatutekijöitä. Kehitystoimenpiteet voivat olla liiton tukemia tai seuran sisäisiä.

Seuran on mahdollista tilata alla olevan lomakkeen kautta Voimisteluliiton aluepäällikkö, seurakummi tai muu seuratoiminnan asiantuntija maksutta seuraan toivotun aiheen tiimoilta. 


Seurajohtamisen tukimateriaaleja löydät voimisteluklubista. Muistathan hyödyntää myös ilmaista kuvapankkia sekä Voimisteluliiton YouTube -materiaalia


Toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä sekä olosuhde- ja vaikuttamistyössä seuroille on käytössä jäsendataa hyödyntävä karttasovellus Spotti. Spotin seurakohtaisia tunnuksia on jaettu seuroille vuodesta 2019 lähtien. Voit kysyä Spotista lisää aluepäälliköiltä. 

Seurajohdon peruskoulutukseksi sopii liikunnan aluejärjestöjen seuratoimijoille tarjoama koulutus. Seurajohdon tapahtumat ja koulutukset vuodelle 2020 löydät täältä. Muita koulutuksia tai tilauskoulutuksia voit tiedustella aluepäälliköiltä


Olympiakomitean sivuilta löytyy myös paljon materiaalia seuratoiminnan tueksi.

Seurakäynnin tilauslomake

Alla olevalla lomakkella voit tilata seurakummin, aluepäällikön tai muun seuratoiminnan asiantuntijan seuraasi. Aluepäällikkö ottaa seuraan yhteyttä lomakkeen lähettämisen jälkeen. Seurakäynti on seuralle maksuton (seura vastaa tilan varaamisesta ja mahdollisista kustannuksista).
Lisätietoja Voimisteluliiton tietosuojakäytänteistä.

Email address : Alternative email address :