Hyppää sisältöön
Home » Dance 4 Fun – ohjaajankoulutus ja ohjaajan opas

Dance 4 Fun – ohjaajakoulutus ja ohjaajan opas

Konseptin ohjaajille on oma Dance 4 Fun -tanssiohjaajakoulutus, joka tarjoaa valmiita tuntimalleja sekä konseptin perustiedot. Koulutetuilla ohjaajilla seura voi taata harrastajille laadukkaan, vaihtelevan ja monipuolisen tanssiharrastuksen. 

Dance 4 Fun -koulutuksesta saat valmiita ideoita tanssituntien suunnitteluun, monipuolisen tuntirungon tehokkaaseen hyödyntämiseen sekä valmiita koreografioita ja vinkkejä siihen, miten mm. tuunaat niihin haastetta tai varioit koreografiaa erilaisilla kuvioilla. Koulutuksessa käydään läpi myös erilaisia ilmaisuharjoitteita, jotka kehittävät mm. ryhmäytymistä ja esiintymistaitoja. Lisäksi tutustutaan uuteen kepparitanssiin, josta saa ideoita lasten tassitunneille. 

Dance 4 Fun -valmistunneista saat muokattua energiset tanssitunnit lapsille ja nuorille sekä myös aikuisille. Pohjakoulutukseksi suositellaan Voimistelukoulua tai Ryhmäliikunnanohjaajan starttia. 

Lisätietoa: 

Dance 4 Fun -ohjaajakoulutukset löytyvät koulutushaun kautta.

Dance 4 Fun  -ohjaajan opas 

Oranssin Dance 4 Fun -ohjaajan oppaan avulla pääset hyvin alkuun. Opas sisältää työkaluja kausisuunnitelmien ja tuntisuunnitelmien tekoon, runsaasti valmiita tuntisuunnitelmia sekä musiikkiehdotuksia. Vivahteita on otettu katutanssista, showtanssista ja nykytanssista. 

Lisäksi on olemassa sininen musiikki & voimistelu -opas, joka on suunnattu pienempien lapsien ohjaajille. Musiikki & voimistelu opas sisältää muutaman musiikkiliikunnan, tanssillisen voimistelun ja Dance 4 Fun – pienten lasten valmiit tanssitunnit.

Oppaan hinta on 5 euroa ja tilaamaan pääsee täältä

Haku