Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vuodelle 2023 haetaan joukkuevoimistelun alueleirityksen avuksi koordinaattoria!
07.11.2022

Vuodelle 2023 haetaan joukkuevoimistelun alueleirityksen avuksi koordinaattoria!

Joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmä pitää sisällään maajoukkuetoiminnan, talent- ja haastajaleirityksen sekä lasten ja nuorten alue-, kilpa- ja harrasteleirityksen. Tavoitteena on tarjota jatkuvuutta, seurantaa ja tukea seurajoukkueille alueellisesti voimistelun kaikilla eri tasoilla. 

Vuodelle 2023 haetaan nyt alueleirityksen avuksi koordinaattoria, jonka vastuulla on Vierumäen ja Kuortaneen urheiluopistoilla sekä Oulussa tapahtuva alueellinen leiritoiminta (alue-, kilpa- ja harrasteleirit).  

Kokonaisvastuu leirityksestä on JV:n leirikoordinaattorilla ja henkilön tehtävänä on tukea ko. opistojen leirien osalta hänen työtään.  

Tehtävät: 

  • Leirien toiminnansuunnittelu ja toteuttaminen yhteisten annettujen  tavoitteiden ja budjetin mukaisesti 
  • Leiriaikataulujen tekeminen ja kouluttajien rekrytointi sisältöjen mukaan 
  • Leirien vastuuhenkilönä toimiminen 
  • Leirikouluttajana toimiminen oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan 
  • Yhteydenpito seuroihin ja opistoille 
  • Yhteistyö liiton koulutustiimin kanssa 
  • Toimii osana liiton JV-toimihenkilöiden tiimiä ja vahvassa yhteistyössä joukkuevoimistelun leirikoordinaattorin kanssa  

Sopimuksen mukainen työaika kattaa vuoden 2023 leiritykset (tai alkuun vain kevään 2023). Leirien lukumäärä on 10 leiriä keväällä 2023 ja 10 leiriä syksyllä 2023. Työstä maksetaan erikseen sovittava könttäkorvaus, joka kattaa kaikkien kyseisten leirien suunnittelun ja käytännön toteutuksen sekä vastuuhenkilönä leireillä toimimisen. Mikäli valittu henkilö haluaa toimia leireillä myös itse kouluttajana, maksetaan tästä erillinen tuntipalkkio liiton leirikouluttajakorvauksen mukaisesti. Leirien osalta maksetaan täysihoito opistolla sekä matkakorvaus liiton matkustussäännön mukaisesti. 

Hakeminen 

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta, ongelmanratkaisukykyä ja yhteistyötaitoja. 

Yllä olevasta tehtävästä kiinnostuneita pyydetään toimittamaan avoin hakemus 20.11.2022 mennessä. Hakemuksessa toivomme sinun vastaavan seuraaviin kysymyksiin: 

  • Kokemuksesi ja osaamisesi voimistelutoiminnasta? 
  • Mahdollinen aiempi kokemus liiton leiritoiminnasta? 
  • Kuinka kehittäisit leiritoimintaa erityisesti laadukkaan lastenvoimistelun näkökulmasta? 

Lisätietoja haettavista tehtävistä saa tarvittaessa Anne Salminen tai Tinja Aistola (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). Hakemukset pyydetään toimittamaan 20.11. mennnessä Tinja Aistolalle. 

 

Haku