Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Gymnaestradan Superstara innostaa esiintymään
21.03.2022

Gymnaestradan Superstara innostaa esiintymään

Voimistelulajien ja tanssin yhteinen Superstara kokoaa yhteen ihan kaikkien voimistelulajien ja tanssin 6-12-vuotiaat esiintymään ja näyttämään kauden aikana opittuja taitoja. Superstaralla jokainen lapsi saa loistaa!

Superstarassa lauantaina 11.6. Messukeskuksen areenan valtaavat niin harrastajat kuin kilpailuihinkin tähtäävät voimistelijat, tanssijat ja ryhmät. Superstarassa harjoitellaan esiintymistä ihka oikean yleisön edessä sekä kilpailutilanteessa toimimista ennen varsinaisiin kilpailuihin siirtymistä.

Superstaran ilmoittautuminen

Tule esiintymään joko itse luomallasi voimisteluohjelmalla, liikesarjalla, tanssiesityksellä, tai liiton valmisohjelmalla, yksin tai yhdessä. Jokainen Superstaralainen saa kirjallisen palautteen sekä ihka oikean mitalin.

Voimistelukoulu.

 

Reima mukana Superstaralla

Voimisteluliiton yhteistyökumppani Reima on mukana Superstaralla. Reima antaa esityksistä ja ohjelmista joy of movement- kunniamainintoja ja palkitsee kunniamaininnan saaneita hauskoilla Reima-tuotepaketeilla

******************************************************

Hyppää mukaan esiintymään sekä katsomaan ja kannustamaan toisia – osallistumaan liikkeen ja voimistelun supertapahtumaan joko päiväpassilla tai koko tapahtuman ajan voimassaolevalla osallistujapassilla. Luvassa on monenlaista mukaansatempaavaa ohjelmaa.

Gymnaestrada-passeista lisää

Haku