Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto ja Monaliiku yhteistyöhön
09.05.2023

Voimisteluliitto ja Monaliiku yhteistyöhön

Kaksi henkilöä keskustelemassa

Voimisteluliitto ja Monaliiku ovat aloittaneet yhteistyön keväällä 2023. 

Monaliiku on kansalaisjärjestö, joka edistää monikansallisten naisten sosiaalisen osallisuutta tarjoamalla heille mahdollisuuden olla aktiivisempia yhteiskunnassa. Lisäksi Monaliiku edistää naisten ja tyttöjen hyvinvointia liikunnan avulla taustasta, uskonnosta tai kansallisuudesta riippumatta. He pyrkivät lisäämään sukupuolten tasa-arvoa, naisten vaikutusmahdollisuuksia, terveyttä ja hyvinvointia. Toiminnalla pyritään myös myös vähentämään syrjintää kansalaisyhteiskunnassa.

Mentor on the Move -mentrointiohjelma

Yksi yhteistyön muoto on Mentor on the Move -mentorointiohjelma. Mentorointiohjelma edistää maahanmuuttaneiden naisten terveyttä, sosiaalista hyvinvointia ja työelämävalmiuksia liikunnan ja parimentoroinnin kautta.

Mentor on the Move -mentorointiohjelman tärkeä osa on liikunnan ja urheilun integroiminen mentorointitapaamisiin. Ohjelman aikana aktorista ja mentorista koostuvat mentoriparit käyvät yhdessä liikkumassa ja urheilemassa. Toivomme, että osallistujilta on mielenkiintoa ja avoimuutta liikuntaa kohtaan. Yhdessä liikkuminen luo epämuodollisen alustan mentoroinnille, jolloin parien on helpompi tutustua ja keskustella.

Tulemme yhdessä Monaliikun kanssa etsimään aktiivisesta voimisteluyhteisöstä mentoreita ohjelmaan. Olisitko sinä etsimämme mentor? 

Mentoriksi voi hakea nainen, joka osaa antaa tietoa suomalaisesta yhteiskunnasta, kulttuurista ja työelämästä yleisesti. Kokemus ja tieto suomalaisesta liikunta- ja urheilukulttuurista on eduksi, mutta ei välttämätöntä mentorina toimiessa. Mentorin tulee pystyä tukemaan aktoria eri osa-alueisiin liittyvissä kysymyksissä ja puhua suomea. Lue lisää ohjelman mentorina toimimisesta täältä.

Lisätietoja:
Sini Mattila, seurakehittäjä & soveltavan voimistelun asiantuntija
etunimi.sukunimi@voimistelu.fi
p. 0400569867

Haku