Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto etsii yhteistyöseuraa ja lajivastaavaa trampoliinivoimisteluun
31.10.2022

Voimisteluliitto etsii yhteistyöseuraa ja lajivastaavaa trampoliinivoimisteluun

Kaksi naista tietokoneella

Voimisteluliitto ostaa yhteistyöseuralta työaikaa lajivastaavan työhön. Liitto tekee ostopalvelusopimuksen seuran kanssa ja seura huolehtii työnantajanvelvoitteista. Sopimuksen kesto määritellään yhdessä seuran ja valittavan henkilön kanssa.

Lajivastaava vastaa trampoliinivoimistelun hallinnollisista tehtävistä ja toiminnan sujuvuudesta lajin toimintakortin ja vuosikellon mukaisesti yhdessä lajin kehittämisryhmä LAR:n kanssa.  Työhön kuuluu hallinnollisia tehtäviä liittyen kilpailutoimintaan, leiritoimintaan ja osaamisen kehittämiseen. Lajivastaava kuuluu voimistelun lajitiimiin, jota vetää lajiryhmävastaava ja työtä ohjaa voimistelu- ja seuratoiminnan johtaja. Työtehtäviin kuuluu käytettävän työajan puitteissa painopisteenä lajin levittäminen ja lisenssimäärien sekä harrastetoiminnan kasvattamisen tukeminen yhdessä LAR:n kanssa.

Työ alkaa 1.1.2023

Viikoittainen työaika on 7,5h/viikko.  

Voimisteluliitto pyytää voimisteluseuroja, jotka ovat kiinnostuneita tekemään ostopalvelusta tarjouksen trampoliinivoimistelun lajivastaavan tehtävään, ottamaan yhteyttä kirjallisen tarjouksen merkeissä. Tarjouksesta tulee ilmetä seura ja lajivastavan tehtävään ehdotettava henkilö sekä kuukausittainen hinta ostopalvelusta.

Tarjoukset 10.11.2022 klo 16:00 mennessä osoitteeseen: susanna.porola@voimistelu.fi 

Lisätietoja Susanna Porola 0405703090 / susanna.porola@voimistelu.fi

Haku