Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto etsii trampoliinivoimistelun lajivastaavaa
15.12.2020

Voimisteluliitto etsii trampoliinivoimistelun lajivastaavaa

Voimisteluliitto etsii voimisteluseuraa, jolta se voi ostaa lajivastaavan työtehtävän. 

Lajivastaava vastaa trampoliinivoimistelun toiminnan sujuvuudesta yhdessä lajikehittämisryhmä LAR:n kanssa.

Työ alkaa viimeistään 1.2.2021. Viikottainen työaika on 7,5h/viikko.  

Työnkuvaan kuuluvat lajin harrastetoiminnan kasvattaminen yhdessä muiden toimijoiden kanssa, hallinnolliset tehtävät sekä kilpailuihin ja osaamisen kehittämiseen liittyviä työtehtäviä. 

Tarkemmat sisällöt neuvotellaan ostopalvelun tarjoavan ja tehtävään valittavan henkilön kanssa. Hallinnollisia tehtäviä ovat mm. luottamusryhmän kokousjärjestelyt, läsnäolo kokouksissa sekä esityslistojen laatiminen, päätöksien toimeenpano, budjettivastuu, lajin toimintasuunnitelman, vuosikellon ja toimintakertomuksen laatiminen, tiedotusasioita, voimistelun lajiryhmässä mukanaolo ja lajin mahdollisten hankkeiden eteenpäin vienti. Osaamisen kehittämiseen kuuluvia tehtäviä ovat esim. trampoliinivoimistelun koulutuksien kehittäminen ja koulutusjärjestelyt. Kilpailuiden osalta työtehtäviä ovat mm. kansainvälisten arvokilpailuiden käytännön järjestelyt sovitusti sekä läsnäolo lajin SM-kilpailuissa. 

Lajivastaavan tehtävä toteutetaan liiton jäsenseuralta ostettavana palveluna (liitto tekee ostosopimuksen seuran kanssa ja seura huolehtii työnantajavelvoitteista). 

Tarjoukset pyydetään seuroilta mahdollisimman pian tai viimeistään 30.12.2020 klo 12:00 mennessä osoitteeseen: maria.laakso@voimistelu.fi 

Lisätietoja Maria Laakso 0505626226

Tarjouksesta tulee ilmetä vähintään seura ja toimessa aloittava henkilö.

Haku