Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto etsii akrobatiavoimistelun lajivastaavaa
04.05.2021

Voimisteluliitto etsii akrobatiavoimistelun lajivastaavaa

Voimisteluliitto etsii voimisteluseuraa, jolta se voi ostaa lajivastaavan työtehtävän. 
Lajivastaava vastaa akrobatiavoimistelun toiminnan sujuvuudesta yhdessä lajin kehittämisryhmä LAR:n kanssa.

Työ alkaa elokuussa viimeistään 16.8.2021. Viikottainen työaika on 15h/viikko (2 työpäivää).  

Työnkuvaan kuuluvat lajin harrastetoiminnan kasvattaminen yhdessä muiden toimijoiden kanssa, hallinnolliset tehtävät sekä kilpailuihin ja osaamisen kehittämiseen liittyviä työtehtäviä. 

Tarkemmat sisällöt neuvotellaan ostopalvelun tarjoavan ja tehtävään valittavan henkilön kanssa. Hallinnollisia tehtäviä ovat mm. luottamusryhmän kokousjärjestelyt, läsnäolo kokouksissa sekä esityslistojen laatiminen, päätöksien toimeenpano, budjettivastuu, lajin toimintasuunnitelman, vuosikellon ja toimintakertomuksen laatiminen, tiedotusasioita, voimistelun lajiryhmässä mukanaolo ja lajin mahdollisten hankkeiden eteenpäin vienti. Osaamisen kehittämiseen kuuluvia tehtäviä ovat esim. akrobatiavoimistelun koulutuksien kehittäminen ja koulutusjärjestelyt. Kilpailuiden osalta työtehtäviä ovat mm. kansainvälisten arvokilpailuiden käytännön järjestelyt sovitusti sekä läsnäolo lajin SM-kilpailuissa. 

Lajivastaavan tehtävä toteutetaan liiton jäsenseuralta ostettavana palveluna (liitto tekee ostosopimuksen seuran kanssa ja seura huolehtii työnantajavelvoitteista). 

Tarjoukset pyydetään seuroilta mahdollisimman pian tai viimeistään 23.5.2021 mennessä osoitteeseen: susanna.porola@voimistelu.fi 

Lisätietoja voimistelu- ja seuratoiminnan johtaja Susanna Porola 0405703090
(soittoaika: 11.5. klo 9-10 tai 21.5. klo 13-15)


Tarjouksesta tulee ilmetä vähintään seura ja toimessa aloittava henkilö.

Haku