Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliiton koronaohjeistuksia kevään kilpailujen osalta
23.04.2021

Voimisteluliiton koronaohjeistuksia kevään kilpailujen osalta

 

Voimisteluliitto jatkaa aktiivista vaikuttamistyötään harrastus- ja kilpailutoiminnan avaamiseksi. Tavoitteena on, että viimeistään kesäkuun alusta kilpailutoiminta kaikilla alueilla lasten- ja nuorten osalta päästäisiin avaamaan. Tällä hetkellä näyttää siltä, että toukokuussa käytävät kilpailut ovat pääsääntöisesti virtuaalikilpailuja. Arvokilpailukarsinnat ja aikuisten SM-sarjatason kilpailutoimintaa on mahdollista terveysturvallisesti ja ilman yleisöä toteuttaa.

Koska tilanteet eri alueilla ovat hyvin erilaiset, seurojen tulee omien järjestelyjen osalta olla yhteydessä oman alueen Aviin ja varmistaa järjestäminen myös oman kunnan vastaavalta lääkäriltä eli saada sieltä lupa järjestelyihin. Jotkut alueet kun ovat koronan osalta perustasolla ja toiminta on lähes normaalia, toisilla alueilla taas on tiukkoja rajoituksia edelleen voimassa.

Voimisteluliitto seuraa tilannetta säännöllisesti, käy vuoropuhelua muiden lajiliittojen, Olympiakomitean sekä viranomaisen kanssa ja päivittää ohjeistuksiaan seurojen suuntaan.

Lajien SM-kilpailut ja Valtakunnallinen Lumo-finaali 2021

Peruuntuneiden Voimisten SM ja Voimistelupäivät -kilpailujen tilalle on järjestelty lajien SM-kilpailujen toteuttamista vuoden 2021 osalta, sekä luokka- tai ikäsarjakilpailujen avaamista seurojen hakuun kesäkuulle. Vuoden 2021 Valtakunnallinen Lumo finaali siirtyy 11.12. ajankohtaan ja on seurojen avoimesti haettavissa Kisanetissä.

Lajien kilpailujen osalta kysymyksiin vastaavat lajipäälliköt ja lajivastaavat (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Haku