Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitolle ja Varalalle yhteistyösopimus
04.05.2021

Voimisteluliitolle ja Varalalle yhteistyösopimus

Voimisteluliitto ja Varalan urheiluopisto ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuosille 2021-2024. Uutena osa-alueena Varalan urheiluopiston liikunnanopettaja Noora Mäkelälammi aloittaa kilpa-aerobicin lajivastaavan tehtävissä 1.6.2021 alkaen. Varala toimii kilpa-aerobicin valtakunnallisena valmennuskeskuksena ja molemmat osapuolet sitoutuvat lajin kehittämiseen ja yhteisiin tavoitteisiin vahvasti.

Yhteistyösopimus antaa mahdollisuuden kehittää lajin valmennusjärjestelmää yhteistyön aikana niin, että se painottuu osaamisen kehittämiseen laajasti koko kentälle. Varala tarjoaa valmennuskeskuksena hyvät olosuhteet lajille sekä lajivalmennusta tukevaa asiantuntijatoimintaa. Lajin valmennusleiritykseen ja leirityksien valintoihin liittyen tullaan tekemään nopeasti päivityksiä, koska koronatilanne on siirtänyt valmennusleirityksiä jo viime vuoden lopulta asti eteenpäin.

Voimisteluliitto kiittää nykyistä lajivastaavaa Laura Saloa, joka hoitaa vielä toukokuun kilpa-aerobicin lajivastaavan työtehtäviä ja jatkaa akrobatiavoimistelun lajivastaavana elokuun loppuun. Laura siirtyy vähitellen kokonaan yrittäjäksi oman yrityksensä pariin.

Kuva Noora Mäkelälammi, Varalan urheiluopisto

Haku