Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimistelukoulun ohjaajan tukimateriaalit
28.05.2021

Voimistelukoulun ohjaajan tukimateriaalit

Voimistelukoulun tukimateriaalit

Voimisteluseurojen lasten tuntien kevätkausi lähenee loppuaan. Kuluva kausi on ollut varmasti ikimuistoinen jokaiselle voimistelijalle sekä ohjaajalle/valmentajalle poikkeuksellisten aikojen vuoksi. Tunnit ovat toteutuneet osaksi etänä ja osaksi livenä ja ohjaustakin on joutunut miettimään monesta eri näkökulmasta

Miksi tukimateriaalia?

Nyt on kuitenkin aika kääntää katseet kohti tulevaa syksyä ja varmistaa, että lasten ohaajilla ja valmentajilla on käytössään kattava tukipaketti kauden lasten tuntien aloittamiseen. Voimistelukoulun tukimateriaalissa on lasten voimistelun asiantuntijoiden laatimat kausi- ja tuntisuunnitelmat sekä paljon pedagogista tietoa ohjauksen tueksi unohtamatta laajaa leikkipankkia. Voimistelukoulun passit sekä tunteja tukevat ja monipuolistavat liikekortit varmistavat lapselle innostavan ympäristön tutustua voimistelun saloihin.

Tukimateriaali helpottaa ohjaajan kauden suunnittelua sekä tuntien pitämistä useasta eri näkökulmasta. Seuraamalla tai varioimalla Voimistelukoulun ohjaajan opasta sekä käyttämällä Voimistelukoulun passeja voi seura olla askeleen varmempi siitä, että seuran lasten tuntien sisältö on laadukasta.

Mitä on tarjolla?

Tällä hetkellä tukimateriaalina on:

  • Voimistelukoulun ohjaajan opas
  • Voimistelukoulun ohjaajanopas / musiikki & voimistelu
  • Voimistelukoulun passit
  • Alkeispassi
  • Alkeisjatko passi
  • Lattialajien passi
  • Telinelajien passi
  • Liikekortit

Voimistelukoulun passeissa uutuutena on vahvuustaidot sekä lapsen vahvuustodistus ja uudistettu monipuolisen/omaehtoisen liikunnan taulukko. Alkeis-, alkeisjatko sekä lattialajien passeissa vihdoinkin myös kauan odotettu osio tanssille sekä tanssilliselle voimistelulle. 

Mistä tilataan?

Tilaus on helppoa ja vaivatonta oheisen lomakkeen avulla!

Voimistelukoulu kattaa kaiken alle 12-vuotiaiden lasten harrastetoiminnan sekä lajien apsuusvaiheen toiminnan voimisteluseuroissa. Voimistelukoulu pohjautuu motoristen perustaitojen sekä voimistelun alkeistaitojen oppimiseen innostavassa ja turvallisessa ympäristössä asiantuntevan ohjaajan opastuksella!

Lisätiedot ja kysymykset Satu Åkerlundilta (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)

Voimistelukoulu on merkki laadukkaasta lasten voimistelusta!

Haku