Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimistelukoulun kotiharjoittelu innostaa kokeilemaan
02.12.2020

Voimistelukoulun kotiharjoittelu innostaa kokeilemaan

Vomistelukoulun kotiharjoituksista ideoita koko perheelle

Voimistelukoulu-tunnit jäivät voimisteluseuroissa ennenaikaisesti tauolle koronapandemian vuoksi. Edellä mainitun lisäksi lapsille on voinut tulla kauden aikana extra-poissaoloja karanteenien tai sairastumisien vuoksi. Onneksi Voimistelukoulun taitoja ja temppuja voi harjoitella myös kotona oman perheen kanssa. Kotiharjoituksien tavoitteena on kannustaa kaikenlaisia perheitä liikkumaan yhdessä niin ulkona kuin sisällä, muistelemaan vanhoja sekä oppimaan uusia leikkejä Voimisteluklubin leikkipankista

Miksi kotiharjoitukset?

Perheen kanssa harjoitteleminen on mukavaa yhdessä tekemistä ja voi parhaimmillaan innostaa perhettä iikkumiseen muulloinkin. Temppuilu kotona voi vähentää ruutuaikaa ja lisätä lapsen osallisuuden tunnetta. Mikä parasta, yhdessä tekeminen kartuttaa niin lapsen kuin aikuisenkin aktiivisia liikuntaminuutteja. 

Jokaisella lapsella tulisi olla päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikunnan iloon toteaa lasten ja nuorten voimistelun kehittäjä Satu Åkerlund. Lapsi oppii kokeilemalla, leikkimällä ja harjoittelemalla arjessa tärkeitä taitoja vuorovaikutuksessa aikuisen kanssa. Arjen taitoja kutsutaan myös motorisiksi perustaidoiksi, jotka ovat seuroissa pyörivien Voimistelukoulu-tuntien kulmakivet. Haluamme antaa vinkkejä näiden taitojen harjoittelemiseen myös kotona vahvistaa Åkerlund. 

Nappaa tästä  Voimistelukoulun kotiharjoitukset ja hyppää mukaan Voimistelukoulun ihmeelliseen maailmaan!

 

Haku