Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimistelukoulu seurassa 1-2-3
11.08.2023

Voimistelukoulu seurassa 1-2-3

Chopar.lapset.

Lisää voimistelukoulun tunnettavuutta ja näkyvyyttä alueellasi yksinkertaisin tavoin ja houkuttele samalla lisää liikkujia seuraan!

Voimisteluliiton kuluvalla strategiakaudella yhtenä tavoitteena on lisätä voimistelukoulun tunnettavuutta ja sitä kautta helpottaa lasten ja perheiden voimisteluharrastuksen löytämistä. Tee nämä stepit niin varmistat, että seurasi ottaa kaiken hyödyn irti voimistelukoulusta.

  1. Tsekkaa, että voimistelukoulu-nimi löytyy seuran nettisivuilta. Voimistelukoulu voi olla yksittäisen ryhmän nimi (esimerkiksi voimistelukoulu 3-5-vuotiaat tai voimistelukoulu – Keijut) TAI voimistelukoulu voi olla kaiken lasten toiminta yläkäsite (esimerkiksi voimistelukoulu – laadukas lasten harrastus)
  2. Varmista, että seuran nettisivuilla on voimistelukoulu-logo sekä teksti mitä kaikkea voimistelukoulu on – nämä löydät seurojen kuvapankista Voimisteluliiton sivuilta.
  3. Lisää voimistelukoulu-video seuran nettisivuille ja someen. Video kertoo tiivistetystä mitä kaikkea voimistelukoulu on. Videota voi jakaa somessa useamman kerran vuodessa.
  4. Vinkkaa seuran voimistelukoulu-toiminnasta paikallislehteen. Mikäs parempaa markkinointia kuin innostuneet lapset kertomassa millaista on liikkua ja voimistella juuri teidän seurassa.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä lasten tai nuorten toiminnasta tai tapahtumista – ole rohkeasti yhteydessä Satu Åkerlundiin. 

Haku