Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimistelija, huoltaja ja valmentaja – vastaa valmennuskulttuurikyselyyn 24.11. mennessä
10.11.2022

Voimistelija, huoltaja ja valmentaja – vastaa valmennuskulttuurikyselyyn 24.11. mennessä

Valmentajia ja voimistelija SM-kisoissa

Voimistelun valmennuskulttuurikysely on nyt avoinna, ja siihen on aikaa vastata 24.11.2022 asti. Kysely on suunnattu yli 12-vuotiaille kilpalisenssivoimistelijoille, heidän huoltajilleen ja valmentajille. Tutkimuksen toteuttaa Taloustutkimus eli ulkopuolinen taho, ja kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Jokainen yksittäinen vastaus on tärkeä voimistelun valmennuskulttuurin kehittämiseksi ja lajikulttuurin muutostyön vauhdittamiseksi. Kiitos vastaamisesta!

Valmentajille suunnattuun kyselyyn pääsee vastaamaan tämän uutisen kautta.

Voimistelijat ja huoltajat voivat vastata valmennuskulttuurikyselyyn sähköpostilla välitetyn linkin kautta. Sähköposti on lähetetty 10.11.2022. Kysely on suunnattu kaikille tänä vuonna 12 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille Suomen Voimisteluliiton A- ja B-kilpalisenssiurheilijoille ja heidän huoltajilleen.

Voimistelijoiden ja heidän huoltajiensa osalta kyseessä on seurantatutkimus. Tutkimus toteutetaan, jotta saadaan ajantasainen kuva valmennuskulttuurin nykytilasta. Tutkimuksessa käsitellään esimerkiksi valmentajan toimintaa, harjoitusten ilmapiiriä ja mahdollista epäasiallista käyttäytymistä. 

Vastaamalla kyselyyn vaikutat Suomen Voimisteluliiton toiminnan ja valmennuskulttuurin kehittämiseen.

Linkki valmentajien kyselyyn

Valmentajien kysely on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille valmentajille, jotka valmentavat yli 12-vuotiaita A- tai B-kilpalisenssiurheilijoita.

Tutkimuskutsun sähköpostilla saaneiden valmentajalisenssivalmentajien lisäksi kaikkia yli 15-vuotiaita A- tai B-kilpalisenssiurheilijoiden valmentajia pyydetään vastaamaan kyselyyn alla olevan linkin kautta.

Linkki valmentajien kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen on täysin luottamuksellista ja tapahtuu nimettömänä. Kyselyyn vastaamiseen kuluu noin 15 minuuttia. Huomioithan, että kyselyyn tulee vastata yhdeltä istumalta. Vastaathan kyselyyn 24.11.2022 klo 23.59 mennessä.

Valmentajille tutkimus tehdään nyt ensimmäistä kertaa, sillä valmennuskulttuurista halutaan saada kokonaisvaltaisempi käsitys. Tutkimuksessa käsitellään muun muassa valmentajan toimintaa, näkemyksiä hyvästä valmentajuudesta ja valmentajan työn haasteita. Tutkimuksen toteutuksesta vastaa Taloustutkimus.

Voimistelun valmennuskulttuuritutkimuksesta voit lukea lisää täältä.

Haku