Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vielä ehdit tilata Voimistelukoulun materiaalit kauden alkuun
09.08.2021

Vielä ehdit tilata Voimistelukoulun materiaalit kauden alkuun

Tervetuloa uusi kausi

Voimisteluseurojen kesätoiminta on saatu päätökseen ja kohta salit ovat täynnä uusia ja vanhoja voimistelukoululaisia. Voimistelukoulun tukimateriaalit motivoivat niin lapsia kuin ohjaajia koko kauden ajan. 

Voimistelukoulun passit

Voimistelupasseista voimistelijat näkevät kauden aikana harjoiteltavia liikkeitä ja passeihin voi kirjailla myös omia Stara-taitoja ja tavoitteita. Passeissa on myös vahvuustodistus, johon ohjaaja voi kauden lopussa kirjoittaa ja/tai ympyröidä voimistelijan henkilökohtaisia vahvuustaitoja, joita on kauden aikana tullut esiin erityisesti Voimistelukoulu-tunneilla.

Uudistuneista passeista löydät:

  • Alkeis- ja alkeisjatko-passeihin on lisätty yksi sivu ilmaisuharjoituksia/tanssia
  • Lattialajien passiin on lisätty tanssillista voimistelua/tanssia ja ilmaisuharjoituksia.
  • Telinelajien passiin on lisätty aukeama uusia liikkeitä
  • Kaikissa passeissa on uutena voimistelijan vahvuustodistus, jonka ohjaaja kauden lopussa täydentää valmiina olevasta 100 vahvuuden listasta sekä suosituksen missä ryhmässä lapsi jatkaa syksyllä
  • Kaikissaa passeissa tilaa omille Stara-taidoille/merkkiliikkeille

Ohjaajan oppaat ja liikekortit

Ohjaaja saa tukea kauden suunnitteluun sekä tuntien sisältöön laadukkaista ohjaajan oppaista. Liikekortit taas auttavat tunnilla mm. rataharjoittelussa ja omatoimisilla suorituspisteillä. Huomaathan, että kuvalliset liikekortit auttavat myös lasta hahmottamaan tehtävän harjoitteen ja auttavat mikäli ohjaajalla ja lapsella ei olisi yhteistä kieltä.

Kaikki Voimistelukouun materiaalit ovat tilattavissa tämän linkin kautta!

******************************************************

Voimistelukoulu kuuluu kaikille!

Voimistelukoulun leikkivarjon alta löytyy kaikki alle 12-vuotiaiden toiminta harrasteesta lajien lapsuusvaiheeseen. Harjoituksissa lapsi innostuu perusliikuntataidoista sekä voimistelun alkeistaitojen harjoittelusta. Voimistelukoulusta voikin ponnistaa juuri omannäköiselle liikkujan polulle. Voimisteluseurojen tarjoama Voimistelukoulu on laadukasta lasten toimintaa, jossa lapsi tunnistaa omat vahvuutensa ja saa onnistumisen kokemuksia koulutetun ohjaajan opastuksella.

Kysy lisää Voimistelukoulusta ja sen mahdollisuuksista Satu Åkerlundilta etunimi.sukunimi@voimistelu.fi

 

Haku